Forumet - inga pengar till alkohol PROBLEM!

inga pengar till alkohol PROBLEM!

391 1 17

Heej, alltså har ett enormt problem. Jag och mina vänner burkar festa varje helg och dricka och så, ni fattar dealen!

Men I alla fall till problemet, vi delar upp helgerna om vem som fixar alkoholen, och idag är det jag. Det är fyra timmar kvar tills det börjar och jag har ingen alkohol alls! Vet inte vad jag ska göra. Kan inte fråga mamma för hon tycker jag är för ung för att dricka.

Snälla, någon som har tips? MIna vänner räknar med mig :( 

Spana också in:

Ifall det vill sig att vara av användningssyfte för alkoholkonsumtion så finns det alltid enkla tekniker för att förskaffa sig dessa drycker:

Folk på gatan som man kan pröjsa en pening för att såkallat "köpa ut" alkohol.
Vänner som har åldern inne.
Bedga eller taga diverse drycker utifrån vad hemmets egna sortiment har att erbjuda.

Kroppen reagerar bevisligen negativt och motbjudande gentemot diverse livsmedel då kroppens reaktion utfärdas av att spy och må dåligt ofta kommer detta senare.
   Alkohol räknar kroppen som något den ej vill ha, något som bara lär skada den och vill därför inte ta emot, och skickar istället tillbaka alkoholen till vart den kom in ifrån.
   Alkohol är exakt som något typ av gift... Försämringar temporärt om koncentrationsförmågan sker och olyckor förekommer ofta av en minst sagt tymplig oförsiktsamhet adderat med den reducerande koncentrationen.
    Kroppens organ tar illa vid sig utav en längre tid av alkoholkonsumerande. Denna längre tid är något som under föregående generationers människor har uppnått med uppåt 90% av befolkningen i Sverige.

Så varför dricker man vätskor med innehåll utav alkohol? Må det vara för att man får en känsla utav sinnesstillsamhet och kroppen visar mer av den lugnare och lättsamma sidan.

Jag kan inte förstå varför personer väljer att dricka alkoholdrinkar när det är så många nackdelar som kommer i kabyssen samtidigt som bara några få "fördelar" hamnar på flaket bakom.

OK med din bild av alkohol och syftet med den kanske du ska bli mesk-drickare. Gör så här. Köp ett ölbryggarfat och en damischang. Fyll fatet med vatten, rör ner några påsar socker och en massa paket jäst. SÄtt på locket och damischengen. Låt stå tills det skutar bubbla i damischengen. Då är det klart att dricka. Jättegått. Ni får även en fin jäst-andedräkt.

Om ni är smart behåller ni hjärncellerna om ni inte redan förlorat alla.

är det bara jag som tycker att det är sjukt töntigt att höra 15-åringar säger "åh vad full jag var i helgen, ni skulle ha varit där". och ni är 13. Vart är världen påväg? Vad som helst kan ju hända när ni dricker.