Forumet - Inge liv

Inge liv

296 0 31
Tja ja har fan inge liv..
Vår familj gör aldrig nånting, min farsa tänker bara på sig själv och sina egna intressen.. Ja har knappt nåra kompisar.. Ja vet inte ens va man kan göra som är kul.
Jag går o jobba kommer hem sitter vid datorn kollar på tv, hälsar å nån i släkten. Är med nån polare typ 1 gång i veckan o bara hänger..
Mitt liv är ett skämt de är inge liv. Vad är meningen me att jobba hela tiden och itne göra nått kul.. Är så riktigt jäävla less på detta nu, de känns som att jag komemr bli tokig snart och slå sönder nånnting.. Ja vet inte va ja ska göra för att få till mitt liv.. Va kan man göra för nått kul i stockholm? Ja har inte en aning eftersom ja aldrig gör nått..
Så jävla less på mitt liv går fan i självmordstankar men ja vettefan..
suck

Spana också in:

Asså varför svara alla att man ska börja träna jämt[shake], tror ni verkligen att det är en lösning. Bara jag som tycker svaret är pinsamt?

Okej TS. Vad går du för gymnasielinje?. Om du har ambitionerna att plugga vidare så är det ju bara 1-2 år kvar för dig sedan så kan du börja läsa något program/kurs på högskolan och därmed flytta hemifrån. Du får ju vara beroende av studielån då, mend et äre kanske värt?
Jag tycker du bara ska skita i din familj och nonchalera dem lika mkt som de har gjort med dig.

Lycka till.