Aviseringar
Rensa alla

Ingen förstår mig


Ämnesstartare

Jag förstår inte sociala koder vilket gör det svårt för mig att både skaffa och behålla vänner. Detta gör det svårt för mig att kommunicera med folk vilket leder till att jag enligt dem gör på fel sätt. Det kan vara att jag skriver med folk på facebook, att jag skrev ett grattis eller att jag frågade en bekant om hon ville ses på en fika i stan. Jag förstår inte vad det är för fel jag gör och undrar om någon kan förklara det för mig. Detta gör även så att kommunikationen jag har med folk brster och jag förtår verkligen inte varför. 


   
Citera
Ämnesstartare

Det är 2017, folk snapchattar, inget annat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Amadeus00:
Det är 2017, folk snapchattar, inget annat.

Det säger fortfarande inte varför de har rätten att säga att jag gör fel. Folk skriver dagligen på Facebook. Folk skriver grattis till folk för olika saker. Och folk säger jag gör fel när bara hela världen gör samma sak. Då undrar jag vad det är för social kod jag inte förstår eftersom då borde ju hela världen göra samma fel som jag. Men när andra gör fel så är det nog one Cares men när jag gör fel så måste folk påpeka det. 


   
SvaraCitera

Om de ska påpeka varenda fel du gör så tycker jag att du borde gå vidare och leta efter människor som förstår dig istället för att fösa iväg dig. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

exakt som lazarus skriver, du har väl råkat bli offer för något spel av något slag? du är nog en ärlig person och det har många problem med i världen tyvärr, så sök dig till andra ärliga människor istället för att kämpa med att få kontakt med vad fejkmänniskor visar upp, det är ändå inte på riktigt nånstans:S:( typ de har bara någon värld baserat på vad "folk ska tycka" och vågar inte leva på riktigt ett dugg typ


   
SvaraCitera