Forumet - ingen 'ketchup i min kanot' på 2 år..

ingen 'ketchup i min kanot' på 2 år..

699 0 3
H J Ä L P     M I G     N Å G O N

(om jag glömt skriva någon information, säg till eller fråga.. behöver verkligen hjälp)
som rubriken lyder, så har jag varit menstrationslös i, till vintern, 2 år.
fick den när jag fyllt 11 och hade den regelbunden hela tiden fram tills jag fyllde 14, o då var den helt bortblåst, förutom 1 gång jag hade den i 1-2 dagar för 8-9 månader sedan! (bara en liten fläck i trosan då)

har pratat med : psykologer (ang. mens + händelser i livet i.. 3 års tid. med ett antal,
                             kuratorer, shrinks, läkare)
                             barnmorska på UngMot. , som gjort äggstock ultraljud, hittade inget fel
                            (1 år sen)
                             gynekolog : där var det gynundersökning(allt var tipptopp där nere) 
                            det kvinnan gav som ända förslag var att jag skulle gå på p-piller
                            (prionella 24) för att FÅ EN FALSK BLÖDNING. testade, mensen kom inte,
                            gav upp nästan lika snabbt med dem onödiga pillrena, för fick inge
                             resultat.

Tänkt mer och mer på detta, om jag kan ha varit skengravid(*att man har en sådan starkvilja att bli gravid att man ställer in kroppen på/i  pregnant-mood) för en tid kissade jag helatiden, ont i magen, fick för mig större bröst.. så har tagit gravtest å sånt, 2 ggr (båda negativa) 
varit med om.. om man kan säga stressiga saker, bl.a sexrelaterade saker som kan ha gjort att min kropp sagt ifrån att inte kunna vara 'redo' (för 1 år sedan dock, och en för några månader sen) men det kan fortfarande inte bara vara det.. för mitt liv, blev jätte stressigt när jag var.. 10, gick i 3an?(behåller det helst privat) 
men en grej när jag var 11 var att jag gick upp otroligt i vikt, sen dess.. har jag nog gått ned 10 kg ungefär, och är både viktstabil och normalviktig nuu, så jag väger inte förlite nu för att ha mens. också haft en liiten droghistorik,  främst cannabis, dock stoppar detta dock inte mens!

var vegan en tid förra året.. så drack inge mjölk etc så fick inte så mycke av det kvinnliga hormonet östrogen i mig(men har också kompenserat genom att i perioder testa å äta maaasssa ost å dricka grädde.)
också.. efter en sak som hände med en kille(1 av 2 exidenter) blev jag deprimerad å gick ned.. 5-7 kilo ytterligare, men dem är uppe igen.
har dock aldrig fått prata med någon om händelserna, dock försökt få tid i mer än ett halvår, ffr ingen kontakt, skulle få tid för 1 v sedan så DET försöker jag komma igenom iaf!!