Forumet - Ingen kille som känner igen sig i mitt ex situation?

Ingen kille som känner igen sig i mitt ex situation?

326 0 5
Han gjorde slut för en månad sen. Har hela tiden hört av sig till mig med ungefär en veckas mellanrum. Han har sagt att han vill försöka igen men att han inte vågar eftersom han är rädd för att det ska bli som innan, att vi bråkar mycket.

För en vecka sedan ville han träffas och prata men ångrade sig några timmar innan eftersom det inte "kändes bra", tyckte han. Jag frågade om han hade känslor kvar för mig, vilket han har, jag frågade om det var lönt för mig att vänta på honom, och han sa ja.

Jag vill verkligen visa att det kan bli bra, har insett att det till viss del var mitt fel att vi bråkade så pass mycket som vi gjorde.

Tror ni det finns en chans att det blir vi igen? Behöver han bara tid på sig för att våga satsa?
Teal Crab:

tänk inte så mycket är ni kära, var tillsammans, annars skit i det


Lättare sagt än gjort. Han vågar ju inte försöka igen och vill ha mer tid på sig. Så, vad kan jag göra liksom? Bollen ligger hos honom. Frågan är hur han tänker, känner ingen kille igen sig i hans sätt att tänka?
Att han velar och håller på borde väl säga något... Jag tycker inte man ska bli tillsammans med någon om man inte är säker på att man vill vara med den personen...

Sen känns det som att ni inte har något att förlora på att bli tillsammans igen, för ni har redan gått igenom det innan...

Jag vet inte vad jag ska säga, är du villig att vänta på honom tills han är redo så gör det, men du ska samtidigt vara beredd på att han kanske inte vill vara tillsammans så det inte kommer som en chock.

Spana också in: