Forumet - Ingen mat på tre dagar.

Ingen mat på tre dagar.

2796 0 44
Jag har bestämt mig för att inte äta någon mat från halv 4 idag till halv 4 på tisdag. Är trött på att ha en extremt dålig mage. Den kan inte bli mycket sämre så förhoppningsvis lär den sig att fungera på ett bättre sätt efter dessa dagar. Tre dagar är inte så extremt så kanske händer det inget alls, men det är värt ett försök. Jag baserar detta på ingenting, och jag tror att de flesta säger att magen blir sämre efter en sådan period. Men ingen vet ju än hur det kommer bli för just mig.
Jag återkommer med resultat.

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Ät små portioner regelbundet ist ffs.


Blivande_japan:

drick vatten och ät mycket fibrer


Tror ni seriöst inte att jag har testat det?

Jag har testat att äta små portioner, stora portioner, ofta, mer sällan, mycket grönsaker, inga grönsaker, lite grönsaker, mycket protein, mycket kolhydrater, lite protein, lite kolhydrater, enligt tallriksmodellen, druckit mycket vatten, druckit lite vatten, ätit mycket fibrer, ätit lite fibrer... Det jag inte har testat är att inte äta någon mat på flera dygn. Det har gått 60 timmar nu och det känns faktiskt nästan ingenting. Det är som vanligt. Men imorgon eftermiddag ska jag börja äta igen. Jag börjar försiktigt och sen går vidare med mer mat. Får se om kroppen kan ta vara på det. Om en vecka lär det dock vara som det har varit i flera år, men jag ångrar absolut inte att jag gör det här.
Blivande_japan:

Sen måste du ju testa varje grej ett tag innan du ser om det ger någon utdelning.

Kan ju vara så att du är gluten- eller laktosintollerant.


Jag har kollat upp mage hos läkare flera gånger och gjort undersökningar och olika prover och sånt. De säger att jag har IBS. Testat olika mediciner och blablabla. Har förresten
haft det här i så pass många år nu så jag har hunnit testat varje grej ett bra tag. 72 timmar utan mat var faktiskt inte alls farligt och nu har jag börjat äta igen. Få se om kroppen reagerar alls på fastan. Men som sagt så tror jag inte det.

Det blir inte automatiskt bra för att man går till en läkare. Ibland är det värt att gå sin egen väg och testa lite. Som nu. Faktiskt.