Forumet - Ingen ormasm vid sex+dildo problem

Ingen ormasm vid sex+dildo problem

2153 0 34
Jag kan inte komma med min pojkvän!
Är väldigt kär i honom och är attraherad av honom och allting men jag har bara så svårt att komma. Det tar sån tid för mig om man säger så. Vet inte vad jag ska ta mig till för han känner sig ju också pressad av det.

Han var huuur gullig som helst en kväll och gjorde verkligen allt för att få mig att komma men det gick inte då heller. Vi brukar göra det i duschen och jag brukar då rida honom. I början låg han bara där. Inte särskilt sexigt. Sedan började han jucka tillbaka och det är jävligt skönt. Efter det började jag stimulera klitoris samtidigt men ibland känns det nästan inte? Fattar verkligen inte varför.

Det är allra skönast vid penetrationen men efter en stund känns det inte så skönt längre. Jag tar ibland pauser för det brukar funka när jag onanerar men ändå känns det inte så mycket. Ibland kan man luta sig bakåt eller framåt också för att det ska bli skönare men det är ändå bara skönt en kort stund.

Ska jag behöva onanera innan så jag nästan kommer för att det ska funka eller VAD?! Var föresten inte alls skönt förut när jag lekte med min dildo. Svider som fan ibland ju. Använde glidmedel men ska kanske ha mycket på då eller?

Känns väldigt frustrerande detta. Snälla hjälp [cry]

Spana också in:

grodan89:

ka jag behöva onanera innan så jag nästan kommer för att det ska funka eller VAD?! Var föresten inte alls skönt förut när jag lekte med min dildo. Svider som fan ibland ju. Använde glidmedel men ska kanske ha mycket på då eller?


Du lägger för fet vikt på det vaginala, klittan e ju the goal, du borde fattat det nu, 20ffs.

Kör på G-punkten eller inre g-punkten annars, dom brukar do the trick för min tjej iaf!
Hmm ja det är nog bara i mitt huvud faktiskt. Jag känner mig jämt pressad men borde väl bara slappna av.

Vi gör det ju i duschen inte på badrumsgolvet det blir ju hårt och kallt [shake]

Jo han kommer ju alltid men inte lilla jag [cry]

Ibland har vi ju sex fastän jag inte är särskilt kåt och då är det ju inte alls konstigt om jag inte kommer.

Tack för alla svar. Jag får helt enkelt försöka slappna av och låta det ta tid. Känns bara frustrerande eftersom vi varit ihop ett halvår nu och jag aldrig har kommit. Men jag ska som sagt försöka slappna av och det är ju inte hela världen om jag inte kommer för det är skönt ändå [wink]

Tack alla! [bigsmile]
Det är nog inget ovanligt problem men huvudorsaken är nog för att du är spänd och har för mycket kännslor liksom, svårt att förklara men det är vad jag har fått höra av vänner och på UMO:s reklamblad. Försök tänk på någon/något annat, gör det i en annan miljö så kanske känslorna släpper?
Lindblom:

men du sade ju att han låg ner och du red honom? :S


Aa han har badkan i duschen förstår du och med duschen på blir det inte kallt [wink]

zulgum:

Det är nog inget ovanligt problem men huvudorsaken är nog för att du är spänd


Det har du rätt i jag borde försöka slappna av. Ska verkligen försöka med det [y] Vet inte hur jag ska kunna göra det skönare för mig själv men det kanske inte behövs. Det är nog bara att jag tänker för mycket på det som det inte går.