Forumet - Ingenting spelar?

Ingenting spelar?

90 0 5
Hejsan,

Kom precis hem från pappa och när jag kom hem så funkade inte Spotify (det funkar men när jag tryckar på att en låt ska spela så händer inget, tidlinjer stannar på 0 och inget spelas upp). Jag hade precis innan använt samma Spotify-konto hos pappa.

Sen när jag försökte starta ITunes så hände samma sak där, även i Windows Media Player. Jag har testat att installera om samtliga men det hjälpte inte heller.

Jag kan spola fram låtarna så tidlinjen rör sig, men när jag släpper så slutar den röra sig och allt står still och inte ett ljud har kommit fram.

Jag ominstallerade nyligen W7 på min dator men Spotify har funkat sen dess så jag förstår inte hur det skulle kunna vara problemet.

Tack,
Xerth

Spana också in:

William94:

ta ip adressen och skriv in i webbläsaren.


om du syftar på att han ska skriva in sin egna ipadress så kommer han definitivt inte till routern(skriver han in sin DNS däremot, vilket oftast är routerns adress så fungerar det. sen kan det vara så att han använder en extern DNS som han manuellt skrivit in och då fungerar ej denna metod heller). enklaste sättet att komma åt routern är att skriva 192.168.1.1 alt 0.1 i en webbläsare och sedan logga in