Forumet - Ingers blogg...

Ingers blogg...

199 0 7
En riktig humorsida, jag får mig ett skratt varje dag.

En riktigt rolig "följetong" på "bloggen" är om "​bögaren Sten"...

http://sanningenmastefram.wordpress.com/regler-for-vara-besokare/

Ingers blogg:

Vi har egentligen bara en regel, du får inte vara homosexuell.

Precis som Frälsningsarmén, Jesussajten och flertalet av Sveriges kristna församlingar så kräver även vi på denna bloggsida att du som aktiv besökare INTE är homosexuell.

Uppdaterat: För tydlighetens skull så vill jag förtydliga att detta i sanning även gäller bisexuella, män i kvinnokläder och läspiska kvinnor.

Uppdaterat 2: Efter att ha fått en kommentar från Jesussajten.se (se kommentaren längre ned) så vill jag förtydliga att vi INTE tycker illa om homosexuella, bisexuella, män i kvinnokläder och läspiska kvinnor. Men vi tycker att det är avskyvärt att homosexa, bisexa, klä ut sig och läspa. Vi behöver dessutom inte döma någon av dessa homo-, bi-, kläd- läspsexare eftersom Gud kommer att kasta dom i helvetet senare.

Tidningen Dagens kristna läsares åsikt:
41 45% av tidningen Dagens kristna läsare anser, i skrivande stund, att detta förfaringssätt är korrekt.

Urklipp från Jesussajtens regler:
Vi står för biblens ord när det gäller frågan om homosexualitet dvs att detta inte är bibliskt och inte från Gud. Den som vill gå med på Jesussajten står även för detta. Vi är inte intresserade av någon debatt i frågan – vi följer bara bibelns lära. Se några verser nedan – kan det bli tydligare?

* “Du skall inte ligga med en man som en man ligger med en kvinna. Det är avskyvärt” (3 Mos. 18:22).
* “Om en man ligger med en annan man som en man ligger med en kvinna, begår de en avskyvärd handling. De skall straffas med döden. De bär på blodskuld” (3 Mos. 20:13).
* “Vet ni inte att inga orättfärdiga skall få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken otuktiga eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller de som låter sig utnyttjas för sådant, varken tjuvar eller giriga, varken drinkare, förtalare eller utsugare skall ärva Guds rike” (1 Kor. 6:9-10).
* “Men vi vet att lagen är god, om man brukar den rätt och inser att den inte är till för rättfärdiga utan för laglösa och upproriska, gudlösa och syndare, oheliga och oandliga, för dem som misshandlar sin far och mor, för dråpare, för dem som utövar otukt och homosexualitet, för slavhandlare, lögnare, menedare och för alla som står emot den sunda läran” [...] (1 Tim. 1:8-10)
* “Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse” (Rom. 1:26-27).

Stackars Sten verkar snart bli av med sitt jobb... [sad]
Vi​ söker en ny datakille


Ingers blogg:

Nu har jag mottagit alldeles för många epost angående Stens eventuella läggning för att kunna motivera hans fortsatta delaktighet i den här bloggsidan. Jag varken kan eller vill stå bakom någon som ens kan misstänkas gå emot Herrens Ord. Trots att jag faktiskt kan tänka mig att även friska män kan ha “gröna fingrar” så måste jag låta min tro gå före min omtanke för de utmanade. Så här i efterhand så ryser jag vid tanken på Stens nästan dagliga besök i simhallen och hans “talfel”.

Spana också in: