Forumet - Inget liv inga kompisar

Inget liv inga kompisar

2703 0 27
Tja.
Jag har så jävla tråkigt om dagarna.. Jag har inga riktiga polare, är med 2st i min klass nån gång ibland bara och sen med en gammal polare kanske 1 gång i månaden max.. Jag bor på landet så de är ju inte precis så att nån vill komma hit, jag har inte råd att flytta heller eftersom att jag inte har något jobb, och inget körkort.. Körkortet orkar jag inte ta de är för mycket plugga och jag kan inte med sånt, ja får huvudvärk av det. Jag är typ mobbad, asså de är ingen som mobbar mig men jag känner mig mobbad eftersom att jag inte har några polare.. jag har tappat alla polare som jag haft förut och jag fattar inte varför, de enda ja kan komma på är att jag inte tar nått skit om de blir nått tjaffs kanske är därför ja blir hatat så ingen vill va med mig.. men sån är jag.. Så är jag ju så ful oxå, min kropp är skum jag är smal fast jag äter mycket, och de är inte bara de att jag är smal min kropp är helt skum, har en polare som väger 65kg som mig, men han ser skit biffig ut, och de gör inte jag, jag är skitsmal runt midjan, smala ben, smala armar, smal överallt.. Fattar inte vad de är för fel.. Jag mår inte bra heller är fett nere hela tiden typ eftersom jag inte har nån att vara med. Sen vet jag inte vad de är för fel på mig men ibland tycker jag de är pinigt att snacka :S
jag blir nervös typ, fast sen vissa gånger är de inga som helst problem.. Jag har så jävla dåligt självförtroende.. Om jag skulle ha brud eller nått så skulle jag typ banga på sex för att jag hatar min kropp.. Jag vet inte om jag inbillar mig detta men jag tycker att min kropp är helt skum..
Sen jag har så jävla tråkigt liv så om jag är med nån, bara är med nån så blir jag typ glad, asså uppskattar som fan att bara va me nån o göra nått, eftersom jag hatar verkligen hatar att va osocial, kan inte sitta hemma ibland får damp..


Aja de är väl ingen som orkar läsa detta jag skriver ju som en kratta..
Men om nån kan så skulle jag uppskatta alla tips för att fixa mitt liv..
robin15:

min kropp är skum jag är smal fast jag äter mycket, och de är inte bara de att jag är smal min kropp är helt skum, har en polare som väger 65kg som mig, men han ser skit biffig ut, och de gör inte jag, jag är skitsmal runt midjan, smala ben, smala armar, smal överallt.. Fattar inte vad de är för


träna?

Spana också in:

robin15:

Jag är typ mobbad, asså de är ingen som mobbar mig men jag känner mig mobbad eftersom att jag inte har några polare..


Känner igen mig. Men försök skaffa körkort? Du kommer ju ändå behöva det någon gång? Går du på gymnasiet eller någon utbildning? För annars kan du ju satsa på att träffa nytt folk när du flyttar och börjar utbilda dig till något någonstans. Försök göra livet meningsfullt.
Aa jag måste skaffa körkortet, men de blir typ aldrig av nu när de är vinter, orkar inte plugga teroin, har läst kanske 50 sidor. Men man har väl inge val, har ju inga betyg från skolan så ett körkort är ju min enda chans till jobb, och jobb = flytta.. Så allt hänger på körkortet och de vet jag, vet inte varför jag inte tar tag it :S e väl för lat som dom säger.
Ja jag vet att jag har svaret framför mig med körkortet, men polare och sånt jag fattar inte varför jag har torskat alla mina gamla polare..
Jag har ju knappt bråkat med dom, de enda som jag somsagt kan komma på är att jag vägrar ta skit, mina föräldrar kallar mig ett och annat varje jävla dag så jag kan inte ta åt mig. Tror jag har adhd eller nått.. Om de är deärför då har jag fan ingen framtid..
Så som jag ser de nu så är jag så jävla less på allt, jag älskar att slåss oxå.. De är sjukt men jag blir taggad på att slå nån, för då får jag ut min ilska och hat.. Ni kommer säkert säga att jag är sjuk i huvet men de är jag väl då, alla säger typ de endå. Ja har inget liv, jag är fan mobbad. Kommer sluta me nån misshandel så man får sitta inne..
Försöker inte leka ball eller nått jag chansar bara på att de där är min framtid.

Ja säger då de, känner mig som ett jävla emo nu, ja vet att ja gnäller men man blir sån när man sitter helt ensam.. Jag sitter bara hemma och mår dåligt över min kropp och alla finnar jag får i ansiktet.. De är inte så mycket finnar men jag tycker de ser förjävligt ut. Men jag börjar inte knarka för de.
Aja nu ska jag dra o gymma för då får jag annat att tänka på..
Gymmande är mitt liv typ, de är de enda jag gör..

haha fattar om ni tycker jag är helt jävla slut i skallen, jag tycker fan de själv.. Orkar inte bry mig längre, men samtidigt måste jag göra de om jag ska fortsätta de här livet utan att hamna i ett fyrkantigt litet betongblock.[rolleyes][confused]
Du känner inte till hemligheten.
Allt handlar om dina tankar. så som du tänker så blir det.

''Människor som har skapat sig ett välstånd har använt sig av hemligheten, vare sig dem har varit medvetna om det eller inte.
Deras sinne är fyllt av tankar om välstånd och överflöd och de låter inga motsägelsefulla tankar slå rot inombords.''

Började läsa boken igår.
Gruppkramarn:

Kram. Det löser sig. ta inte självmord, livet är vad du gör det till och du är 18 och har livet framför dig, fan vad waste att efter 18 år ta självmord, efter att det jobbigaste är över ju.


Tror inte ja kmr ta sjmord, är bara jävligt less på allt, kommer hända nått allvarligt iaf känns de som.. Har noll tålamod kvar.