Forumet - Inget sex.

Inget sex.

2550 0 7
Herregud känns som att alla mina trådar handlar om sex helt plötsligt men men.. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i mindre än en månad o borde det inte vara då man helt ordagrant knullar som kaniner?! (ursäkta mina ordval) men nu är det så att vi haft sex 3 gånger vilket första gången gick helt okej, andra gången fick han inte upp den o bad om ursäkt o sa att det var han och inte jag och tredje gången då det var han som försökte gav mig bra sex men som han kom rätt så snabbt på o bad om ursäkt. (Enda gången han kommit!) och idag försökte jag veeeerkligen och jag kände att han var hård och helt plötsligt var det inget med det och han sa 'vi fortsätter en annan gång' ... Känner mig sååå grymt osexig och ful men han säger hela tiden hur snygg jag är och att han tycker om min kropp osv osv.. Han sa det precis innan att han tyckte jag var grymt snygg och påpekar ofta hur han inte fattar hur han fått mig och sa en gång att jag fick ha tålamod med han.. Förstår någon min frustration??? Han är så grymt sexig vilket inte hjälper ett himla dugg.. Och efteråt så kunde jag inte låta bli att sura och känner mig taskig för han kramade o pussade på mig etc. Men jag var så besviken och kände mig så ful och ville bara hem och fick då ett sms då han sa hur mke han tyckte om mig och att han redan saknade mig.. VAD ÄR FELET VAD SKA JAG GÖRA? Ge han utrymme? Låta honom få vänta och att han får ta första steget???

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det låter som att han inte är redo för sex. Jag tycker du ska prata med honom, han upplever det kanske som att du lägger press på honom? Ibland tar det tid att bli redo, bara för att han är kille är han inte automatiskt ett djur som ska bli tänd konstant - alla är olika. Prata med honom, och ta inte initiativ till sex innan han själv gör det och uttryckligen säger att han vill ha sex med dig.

Spana också in:

Låt det ta lite tid. Om styvnaden försvinner, fortsätt att hångla och pussas som vanligt och skuldbelägg honom för guds skull inte. Han verkar ju uppenbarligen väldigt förtjust i dig, så jag tror inte att du har någonting att sura för - och om du surar inför honom leder det ju bara till att han blir ännu mer nervös och får mer prestationsångest. 

Eller så får du enkelt be honom att tillfredsställa dig oralt istället :)