Forumet - Injection går fel?

Injection går fel?

4993 0 66

Spana också in:

Molcanov:

Nån som vet vad som händer om man injicerar en steroid i kroppen och träffar en ven?


Oftast ska du väl traffa vener? eller ska du skjuta rakt in i muskeln? Är du verkligen säker på det, bättre å skjuta i ven.
om du missar venen så får du bara en "punka", svullnar upp som fan runt om men det lägger sig efter ett tag, så är det iaf när man skjuter diverse droger [blush][rolleyes] skulle tänka mig att det var samma med bola, eller iaf vad mina polare sagt.
NUJÄVLARR:

så är det iaf när man skjuter diverse droger


Aja men så är det med typ med heroin, men det är nåt helt annat. Rätt säker på att man INTE får träffa venen när det gäller bola.

ankzor:

Ett seriöst tipps om du ska ta steroider är att, gå in på fb forumet. där har de det mesta


Okej tack så mkt
Molcanov:

Aja men så är det med typ med heroin, men det är nåt helt annat. Rätt säker på att man INTE får träffa venen när det gäller bola.


och tjack.
Snacka med en nu, han sa att man absolut inte ska träffa vener, som du sa. och du missar inte, han sa att det går knappt att missa, men när du sätter den i muskeln så ska du ju kolla om du träffat rätt å när du drar ut skävla "pumpen" så ska det bli vakuum i "behållaren" det ska absolut inte komma blod, å kommer det blod så är det bara att göra om.
Molcanov:

Vissa är födda med mycket testosteron. Vissa har knappt något alls. Är det fusk att lägga till mer så man kan mäta sig med andra för att man inte fått sån kropp av naturen?


Snarare löjligt att vara så jävla ytlig att man sitter och skjuter testosteron-sprutor för att bli biffigare. Om du har mindre testosteron än andra får du väl helt enkelt acceptera att det inte är meningen att du ska ha mer än så. Och det går att bygga muskler även om man har mindre testosteron än genomsnittet så det är bara lathet att försöka fuska med en massa sprutor och skit.