Forumet - Inlagd på psyk och kittlad av personalen!

Inlagd på psyk och kittlad av personalen!

3509 0 6
Jag är 20 år och är tvångsinlagd på vuxenpsyk för depression och svår ätstörning (anorexia nervosa).

Det känns okej trots att jag är inlagd på tvång, personalen är snälla och så och bryr sig verkligen.

Jag bara undra en sak. Jag vet att det kanske låter konstigt. Personalen brukar kittla mig för att jag ska vakna till eller bara för att de tycker att jag har så sött skratt eller bara för att de tycker det är kul att busa lite typ.

Jag menar inte att massa personal hoppar på mig och gör det, utan det är mer spontant. Det kan va när jag inte orkar gå upp på morgonen så kan någon killa mig under foten eller så. Eller om jag är sur och på dåligt humör så brukar en sjuksköterska komma och prata mig till rätta och sen kittla mig lite för att bli på bättre humör. Jag tror att de gör så bara för att de bryr sig och vill visa att de vill mig väl typ. Jag är yngst på hela avdelningen också, mest bara vuxna runt 40 och uppåt som är inlagda. Så jag blir behandlad lite mer försiktigt och ja de bryr sig verkligen om mig. De vet att jag är sjukt kittlig och tycker det är kul att busa ibland. De slutar ju självklart om jag skulle säga ifrån!

Jag känner mig omhändertagen och de tar sig tid att sitta med mig när jag har ångest och prata, hålla om mig, eller stryka mig över håret osv. De är hur snälla som helst.

Jag undrade mer bara om det är något konstigt med detta? Om de får göra så? Bara nyfiken typ :)

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in: