Forumet - Insekter i sovrummet

Insekter i sovrummet

2831 0 20

Jag tycker att det är sjukt irriterande om det är en fluga eller mygga i sovrummet när man ska sova som surrar omkring. Igår lyckades jag ta kål på en fluga som landade på skärmen på min surfplatta Skadeglädje

Finns det fler än jag som blir störda av insekter som surrar när man ska sova? 

Spana också in:

Nattfjärilar och malar och harkrankar är så jävla äckligt.

Haha det bästa var ju för drygt ett år sen så hade jag sjukt mycket harkrankar och var för tillfället tillsammans med mitt ex som är livrädd för harkrankar men har inga problem med andra insekter. Så vaknar vi på morgonen och ser att vi legat på en harkrank vars ben är i 30 bitar i hela sängen. Lagom äcklade.

va askänslig förr, på somrarna fick mina föräldrar sanera mitt rum innan jag kunde somna. nu e de mer typ... harkrankar är lätta att döda så de är avklarade så o resten av insekterna pallar jag ej bry mig om att be någon ta bort pga vill kunna utnyttja alla resurser fullt ut när d kmr en spindel. avskyr augusti när dom börjar krypa in.

Jag fick typ panik när jag låg i mitt rum (det var kolsvart) och jag var inne på datan, så helt plötsligt kom det en nattfjäril och började flaxade omkring på min hand. Skrek skit högt så mamma och pappa kom springandes upp, de släppte sedan ut den. Jag tycker faktiskt att fjärilar är söta men var mest rädd för att jag inte visste vad det var... :( (Annars käkar min katt upp alla flugor/myggor så de finns aldrig några inne hos mig hehe :)