Forumet - inspiration för att ta sig ur mörka tider

inspiration för att ta sig ur mörka tider

383 0 55
vare sig man är deprimerad, har bipolär, känner sig väldigt ensam eller bara ha en riktigt dålig dag så kan det alltid behövas inspiration för att hålla hoppet levande och tro på framtiden. tro på att man någon dag kommer att må bra och känna sig lycklig.

jag tycker själv att det är väldigt svårt att hålla hoppet uppe, ibland går det men oftast är jag väldigt likgiltig inför livet. det påverkar i stort sett allt, jag pluggar inte, skadar mig, utsätter mig för risker etc. och vissa saker som inspirerar mig betyder verkligen enormt mycket, ger mig den tröst jag behöver och får mig att hålla mig uppe.

så om ni har någon/något som inspirerar er får ni gärna dela med er. kan vara vad som helst, allt från litteratur till musik eller något tankesätt. tycker att sådant hjälper väldigt mycket.

let's share?

Spana också in:

Woho:

Skaffa en hobby


soimpolite:

ska vara något som inspirerar, inte direkt något att sysselsätta sig med för att glömma sina problem


enhimmelskdrog:

musik


vilken musik?

Dekadent:

Musik, Absolut.


vilken?

Tickstart:

jaharu, men du har väl nåt intresse av nåt slag.. Syssla med det eller nåt jag vet inte Hade jag vetat vad man gör hade jag väl vart lycklig nu


men menar fortf att det mer ska vara ngt som inspirerar en, ger en hopp osv. typ ngn som tagit sig ur ngt dåligt
Dekadent:

Någon musik som berör just DIG.


självklart och jag har redan musik jag gillar osv men hade ju varit kul att veta fler band/artister som skriver inspirerade låtar och kan hjälpa. som andra blivit hjälpta av. att säga musik som många gör hjälper mig inte alls

Angelize:

Det finns bara ett svar på frågan: Förändring.


frågan var

soimpolite:

let's share?


går inte riktigt ihop nej