Forumet - Instagram meddelande.

Instagram meddelande.

3902 2 29

Haien:
Att fråga om råd kring en sak, få ett och samma tydliga svar av alla som svarar, för att sen göra motsatsen är nästan definitionen av dum/omogen/whatever. Hur gammal är du? 
Och hur mogen är man då som skriver '' Varför trycker du på länken hur gammal är du?'' Blink tror du inte att man reagerar negativt då jämfört med andra kommenterarer som svarar normalt med att låta bli?

Spana också in:

Om någon skriver till dig och skickar en länk utan att du har bett om det så ska du inte klicka på den. Speciellt när det sägs vara något slags erbjudande och "personen" skriver: "Hi this is a personal mail to you by me", för då är det i princip garanterat bedrägeri/virus.

Blir lättare att känna igen vad som är genuint och vad som är falskt. Hjälper att vara lite skeptisk, även om det hade varit en kompis eller bekant som hade skickat en sida till dig. Sunt förnuft.
En tumregel är att sådant som någon okänd skickar till dig som låter för bra, vill uppenbarligen locka dig eller att den vill framföra någonting som kan enhance... (förbättra eller vad det heter på svenska) alltså någon främling som vill försöka förbättra någonting för dig antingen är någon form av lureri eller reklam. Och nästan all reklam som skickas på detta viset är lureri i sig.
Det skall därför undvikas att klicka på någon typ av länk som medföljer.
Jag hade just fått ett sånt telefon nummer idag som jag dumt nog ringde upp, sökte det på Eniro men hittade inte. Brukar vara läkargrejer men jag blev skiträdd när någon datorröst sa "congratulations" åh, hoppas det inte är animehemsidan med dess varningsfönster Gråter (ska dissa den nu, kan det ha vart den?) 

Var några månader sedan jag fick flera okända samtal. Men då sa de "this is a warning, take call.."

vincebruh:
Skrev aldrig att jag gjorde något rätt heller? Jag bad om tips om hur jag borde göra? Du kommer med negativa kommentera om att jag gör fel det hänger inte ihop liksom xD
Negativ kommentar? Ska jag ljuga istället och säga att du har gjort rätt? Det är väl bättre att jag säger att det du gjorde var fel så att du inte gör om samma misstag eller kan du inte ta emot kritik?