Forumet - installerade just chrome

installerade just chrome

115 0 5
jag har som långsiktigt mål att verka för googles övertag av allt informationsutbyte i hela världen, för all framtid. de känns som ett skönt ondskefullt företag. därför installerade jag idag chrome, och tänker nu, jaha. nu då?

hur integrerar man googles tjänster (gmail, docs, maps, reader, osv) på ett bra sätt i chrome? har kollat runt lite bland extensions och dylikt, men hittar ingen bra allt-i-allo-lösning som helt enkelt integrerar googles alla tjänster på ett bra sätt.

så, vad är vettigaste lösningen?

Spana också in:

Arlo:

spara som favorit så syns länkarna i övre listen, alltså om du sparar i "bokmärksfältet"


funkar ju, men jag är ute efter en lite snyggare och med strömlinjeformad lösning.

respons:

På startsidan när du öppnar webbläsaren ser du under Apps en länk till Chrome Web Store. Där finns det mesta, gå in på "by Google" i vänstermenyn för det som är relaterat till deras läsare, mail etc.


gmail fanns ju, någon speciallösning för docs, osv, men ingen fantastisk grej som helt enkelt hanterar allt jag är ute efter på ett snyggt och strömlinjeformat sätt, och inte heller rimliga lösningar för alla enskilda googletjänster jag använder. visst, jag kan använda det vanliga gränssnittet, men att kunna sköta allting från en tab, eller i alla fall få typ en egen tabkategori för googlesaker som sköts automatiskt vore skönt. eller, fan vet jag. men googles egna browser borde rimligen ha jävligt bra stöd för deras egna tjänster. just nu verkar igoogle vara det som ligger närmast, men där verkar inte allt finnas på ett praktiskt ställe heller.