Forumet - Inte älskvärd? :'(

Inte älskvärd? :'(

2177 0 56
Jag oroar mig... Jag är en homosexuell tonåring som är mullig, inte fet. Men överallt hör man hur killar BARA vill ha välformade muskulösa kroppar [sad] finns det inte folk som gillar än för person och vill ha en riktig relation? Frågan dök upp nu när jag gärna vill ha en pojkvän [blush]

Spana också in:

lille dala:

älskar att röra på mig och jag tränar, men tar ju sån tid och får ju aldrig några resultat [rolleyes]


ett kilo i veckan bör inte vara några problem, två om du svälter dig.

lille dala:

men de kan väl inte va så om man e bög att man inte kan bli älskad oavsätt? [chocked]


vad har din läggning med något att göra?[zzz]
lille dala:

Dom sa ju i tidigare inlägg att bögar bara gillar tränade killar


tror inte bögars killsmak bör skilja sådär avsevärt mycket från tjejernas[smile] och du ser ju inte sååå fet ut på din bild. hittar du någon som gillar dig för den du är så bryr han sig nog inte om att du inte är ett muskelberg[y]
lille dala:

Läng 180
Vikt 70-71kg


Du väger strax under idealvikt, du är inte fet eller ens mullig, möjligen lite otränad. Jag är 186 och väger 80kg, och jag har knappt nått fett på kroppen alls trots att jag väger mer i förhållande till min längd än du.

Det är nog inga problem för dig att hitta nån, du är normallång med normal vikt, ditt problem ligger snarare i självförtoendet. En persons utstrålning är minst 50% av ens sex appeal, så sträck på dig och och våga vara lite kaxig så skall du se att det går bra att ragga.

lille dala:

PC and gaming ftw


Äkta datanördar gymmar och spelar innebandy, gör du?
Alltså så länge du har en vettig personlighet bör det ju överväga ditt utseende. Jag tvivlar starkt på att alla homosexuella människor är så ytliga. Sedan om man tittar på din avatar (Jag antar att det är du) så ser du ju inte direkt mullig ut? I längden är personligheten det viktigaste. Sen finns det ju extremfall där det inte finns en chans att personligheten räddar det, men jag tvivlar på att du är ett sånt.