Forumet - inte få barn?

inte få barn?

604 0 22

Spana också in:

Robbin:

Så dom gjorde det utan att fråga?


Nej, men de va inte tänkt att dom skulle ta bort det från början. Utan det såg dom när dom redan hade börjat att dom va tvungna att göra, så jag fick inte reda på det förrän efteråt. Och då var jag såpass dålig så jag tänkte inte på det. Utan fokuserade mig istället på att friskna till. Sen har jag inte tänkt nått mer på det.
hallonsaaft:

Jag har opererat bort höger sidas äggstock + äggledare. Betyder det att jag inte kan få barn? Måste man ha båda för att kunna bli med barn?


Varför gjordes det?

Hoppet är väl det sista...

Jag hade själv lite hopp om att få barn. Det handlade inte om operation för mig, men det var någon inflammation i ena äggledaren om jag minns rätt. Slutade med p-piller och blev inte gravid under ett års tid.

Jag gjorde 3 saker:

1) Bytte ut mina amalgamplomber
2) Åt Jättenattljus
3) Gjorde zon-terapi på de relevanta punkterna, äggstock, äggledare, livmoder.

Först fick jag en störtblödning (kunde ha varit spontan abort), sedan blev jag gravid, fick en underbar son!!! Sedan fick jag en underbar dotter, 1,5 år efterår!!!

Visst finns mirakel!!!
mja,klart du kan,du har ju en till?Jag vet själv att förr fick jag alltid ägglossning på min vänstra(det känns faktiskt[rolleyes]) och nu är typ halva+äggledaren borta och jag tror jag fortfarande kan få en unge,kroppen ställer ju om sig,så även man brukar ha ägglossning från en så har man ju en i reserv,varför skulle man annars ha två äggstockar?[rolleyes]blir möjligen lite drygare att få barn,men inte mycke,d går.
Robbin:

Om det nu är så att du är 58 år.
Det hela kändes rätt orimligt för mig, så därför undrade jag om du var fejk.

crank it up!


Ok, jag förstår. Sorgligt att svenska ungdomar inte tar till sig de erfarenheter som gamlingar skaffat sig. Sorgligt för dem själva vill säga.

Visst kunde jag ha dolt motiv för att vara här. Men det skulle också kunna vara så att jag tycker om att dela med mig och att få känna lyckan att unga slipper en massa onödiga smärtsamma erfarenheter.

Livet är ändå ganska kort. Att slösa bort det på smärta är dumt. Själv kommer du kanske att bli gammal med, ifall du får leva vill säga. Inte så självklart i vår värld med alla hot!

Jag önskar dig all lycka!