Forumet - Inte glad

Inte glad

1626 1 37

Var glad, är det inte längre. Nu är det sämre än sämst. Varför är det att jag inte får vara glad eller ha det bra? Så fort det liksom går lite uppåt så är det bara en tidsfråga innan det blir ännu sämre en innan igen, jag lär mig aldrig... börjar fundera på om det kanske finns ödet, Gud eller högre makter eller så för det kan omöjligt bero på slumpen att det alltid går så här. Mycket gnäll nu men jag struntar i det, orkar snart inte längre för det är inget kul. Alla människor bara sårar en. Sinnessjukt. 

Varför? 

Spana också in:

Eyy mannen, Patrick min polare. Det må vara för att folket icke få förstå. Man kan få dom att förstå eller att hålla saker för sig själv. Det må vara krångligt att få dom att förstå, och man bör därför tänka noga om det man vill få folket att förstå. Annars så kan det bli som så att det inte funkar att få dom att förstå, istället så känns det hopplöst och man börjar strunta i att kommunicera med klara och schyssta konversationer. Försök att förklara så smidigt som möjligt samtidigt som du ska ta god tid på dig att få föra fram exakt vad du tycker om delen. Skaffa tid.


Xuzkie: Eyy mannen, Patrick min polare. Det må vara för att folket icke få förstå. Man kan få dom att förstå eller att hålla saker för sig själv. Det må vara krångligt att få dom att förstå, och man bör därför tänka noga om det man vill få folket att förstå. Annars så kan det bli som så att det inte funkar att få dom att förstå, istället så känns det hopplöst och man börjar strunta i att kommunicera med klara och schyssta konversationer. Försök att förklara så smidigt som möjligt samtidigt som du ska ta god tid på dig att få föra fram exakt vad du tycker om delen. Skaffa tid.
Knepigt inlägg typ...

Lotus Elise: Livet är orättvist, ja. Men när du ligger där, på golvet av vad som verkar som ett djupt håll. Ställ dig upp, borsta av dig och stick envist ut hakan. Börja sedan klättra. Har du tur finns det folk som hjälper till att dra upp dig. Du är värd så mycket mer än att må dåligt! Kram!
Nu finns det inget folk...
Istechetvåpunktnoll: Livet är helt enkelt orättvist. Det gäller att verkligen ta vara på de fina stunder man har och att hitta sätt att parera de dåliga. Hur det går till har jag ingen aning om, men använd dina positiva erfarenheter som instrument :)
Det som var positivt är nu borta

patrick bateman: Så fort det liksom går lite uppåt så är det bara en tidsfråga innan det blir ännu sämre en innan igen
Så är det för... ja, dom flesta. För vissa går det bara neråt o neråt för att gå en aning uppåt sen neråt igen, för ännu färre går det mer bra än vad det går dåligt, för dom flesta så går det jämnt ut - det kan inte gå bra jämnt. Se det från det ljusa sidan - äntligen är det (lite)snöMycket glad eller nåja, jag utgår ifrån att du har det, då det kommit lite i Gbg... och jag säger lite, men bättre än ingetGlad


Hjärta

Lotus Elise:
Är du säker? Patrick.. Det finns massvis av folk som jobbar för att hjälpa en om man mår dåligt. Jag lovar, att det är skönt, och man får hjälp. Du verkar så deppig, du är värd att inte vara deppig. Snälla, prata med nån om det
Haha Elise! Varför har du bytt användare? Galen Jo, klart det finns folk. Finns professionell hjälp men det vill jag inte och det finns ju typ internet vänner och så, och det är trevligt. Men det finns ingen på riktigt typ. Men nu har problemet dock börjat lösa sig lite tror jag så är någorlunda lugnt de närmsta dagarna, hoppas jag :)Storchen84:
Så är det för... ja, dom flesta. För vissa går det bara neråt o neråt för att gå en aning uppåt sen neråt igen, för ännu färre går det mer bra än vad det går dåligt, för dom flesta så går det jämnt ut - det kan inte gå bra jämnt. Se det från det ljusa sidan - äntligen är det (lite)snöMycket glad eller nåja, jag utgår ifrån att du har det, då det kommit lite i Gbg... och jag säger lite, men bättre än ingetGlad


Hjärta
Ja men inte så här hårt, visst slår det säkert vissa ännu hårdare men det är även lite individuellt och det har slagit mig extremt hårt många gånger. Det skulle iaf kunna gå bra lite oftare och inte typ 1 av 0 gånger. Men jo, lite trevligt med snön håller jag med om. Fortsätter det kanske jag äntligen får åka pulka!

patrick bateman:
Haha Elise! Varför har du bytt användare? Galen Jo, klart det finns folk. Finns professionell hjälp men det vill jag inte och det finns ju typ internet vänner och så, och det är trevligt. Men det finns ingen på riktigt typ. Men nu har problemet dock börjat lösa sig lite tror jag så är någorlunda lugnt de närmsta dagarna, hoppas jag :)Hata andra namnet...
Jag förstår dig. Men tänk på att.kurator osv är rätt bra, de kan hjälpa osv.
Skönt att det börjar bli bättre! Hoppas allt löser sig och att det blir.bättre!