Forumet - Inte trycka i sig mer mat än man orkar

Inte trycka i sig mer mat än man orkar

176 0 27

Spana också in:

den läskiga vampyren:

Vet men kommer aldrig på något... Kan du säga några saker?


Det är svårt, för det är ju så personligt eftersom det bara har den funktionen om du går upp i saken, och det gör du ju bara om du är redan är intresserad. Jag skriver tex artiklar för att slappna av, men det är ju personligt.

Men du kan ju till exempel börja träna: tro mig, när man väl har vant sig känner man sig rastlös när man inte gör det. Du kan skriva, göra läxor, göra korsord, spela dataspel, egentligen vad som helst bara det är något som gör att du kan koncentrera dig och går upp i det, fokuserar på det.

Det känns tråkigt att jag inte kan ge ett självklart svar.
mynona:

Det är svårt, för det är ju så personligt eftersom det bara har den funktionen om du går upp i saken, och det gör du ju bara om du är redan är intresserad. Jag skriver tex artiklar för att slappna av, men det är ju personligt. Men du kan ju till exempel börja träna: tro mig, när man väl har vant sig känner man sig rastlös när man inte gör det. Du kan skriva, göra läxor, göra korsord, spela dataspel, egentligen vad som helst bara det är något som gör att du kan koncentrera dig och går upp i det, fokuserar på det. Det känns tråkigt att jag inte kan ge ett självklart svar.


Okej..

Bra svar iaf.....