Forumet - Inte verka för desperat.

Inte verka för desperat.

437 0 3

Okej. Så jag har känt denna tjej i ett tag och vi är ganska nära vi har kyssts en del och så. Det började med att hon var ganska "Klänging". Sedan efter ett tag så har hon slutat. Nu känns det nästan som om jag är den desperata. Det är alltid jag som skriver "Hej" Först. Hon kontaktar mig inte så ofta lixom. Jag vill ju inte verka desperat eller nåt men det blir ju ofta att det känns så när jag väldigt ofta kontaktar henne. När jag skickar sms så kan det ta ganska lång tid att svara även fast jag ibland svarar direkt när hon skrivit. Någon som vet vad detta brukar betyda eller om ni har några åsikter om detta. Hoppas ni förstår min fråga :)

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Hur dumt det än låter kan det vara bra att försöka ta det lugnt i sådana här situationer. Mycket av det man håller på med är en fruktansvärd lek, det viktiga är att försöka vara sig själv och inte försöka kväva den andre.

Efter många års av klavertramp kom jag fram till att det var bra att försöka efterlikna den andres mönster. Om den inte svarar på en timme så gör inte det du heller. Varför det tycks fungera bättre har jag ingen aning om, men jag misstänker att det kan ha att göra med att man får den andra att längta efter svar, fundera vad du håller på med osv. Som sagt ett konstigt spel men så tycks vi fungera. Ta alltså tid på dig, men sträva inte heller efter att vara dissig.

Försök att ta initiativ till kontakt ungefär varannan gång, om du gör det hela tiden kommer personen i fråga antagligen bli lite rädd och känna sig inmålad i ett hörn. Om den andre inte hör av sig på ett tag så gör det inte du heller, utan försök vänta ut en viss period. Den andre kanske behöver tid att tänka över saker.

Är dock orolig att hon har tappat intresset och om jag inte skriver till henne på ett tag kanske hon tror jag också gjort det.