Forumet - internet explorer

internet explorer

363 0 11

Spana också in:

NYSON_IS_BACK:

Sen tycker jag inte att ie har så värst snygg design heller.


jag tkr faktiskt det, det är liksom ingen design typ :P vill inte ha mkt design alls om man nu kan säg så :P

NYSON_IS_BACK:

osäkraste webbläsare


jaja

NYSON_IS_BACK:

validerar sämst och är proprietär då?


förstod inte det :$
MÅLARPENSEL:

dessutom har IE den enda snygga designen.


...
Vad får du ut av att hitta på lögner?

MÅLARPENSEL:

förstod inte det :$


Internet explorer är dålig på att validera de standarder som faktiskt finns (och som ska följas), vilket innebär att det krävs enormt mycket arbete av alla som håller på med webprogrammering att specialanpassa allt sitt arbete så att det fungerar för idioter som kör internet explorer.
Dessutom är den proprietär, dvs. inte open source. Alltså kan Microsoft gömma precis vad de vill i sina webbläsare, utan att vi som använder den kan veta vad som faktiskt finns i den. Detta till skillnad från exempelvis Firefox, som har helt öppen källkod där vem som helst kan se hur programmet är gjort.

http://www.getfirefox.com
NU. Det finns inga ursäkter, alls. Glöm inte att installera pluginen Adblock samt Flashblock. Med adblock kan du enkelt filtrera bort enorma mängder reklam (exempel: högerklickar jag på en reklambild som finns här på u.se och väljer adblock image så står det: "http://oas.minjakt.se/RealMedia/ads/Creatives/MinJakt/Ung-Pevaryl_112_Forum_DWS_08/Pevaryl_250x240.gif". Genom att ändra så det står "http://oas.minjakt.se/RealMedia/ads/*" så blockerar jag effektivt alla bilder som börjar på den adressen (vilket potentiellt kan vara miljontals annonser).