Forumet - Internet, yes or no?

Internet, yes or no?

700 0 20
Vad tycker ni om att träffa folk på internet? Finns säkert en äldre tråd om detta , men vem vill gräva i ruiner liksom.

Internet är för många ett hjälpmedel när det gäller att finna en man trivs med kanske, men å andra sidan är det sju jävla kruxigt. Om man tar t.ex. datingsidor, folk som sitter säkert bakom sin skärm och scrollar igenom listor av möjliga matchningar, och har du en välgjord presentation samt ett drös bilder så har du en bra chans att hitta någon som är intresserad i dig.

Känns ju lite fake och bara klicka på någon random och tänka "hmm, aa, men han känns relevant till mitt tycke" sen ba flörta järnet.

Kanske annat när det gäller att träffa varandra i communities, då förekommer det ju annat än bara folk som letar efter kärlek, iallafall på seriösa communities, ganska mycket flörtare o lirare på Bilddagboken, Lunarstorm(finns de kvar?) och så vidare..

Själv tycker jag att det är lite fegt att LETA efter brudar på internet, det känns som man undviker de där nyttiga konfrontationerna som slipar dina kulor och gör dig till en man.

Brukade göra bort mig jävligt mycket med tjejer jag träffade i verkligheten ett tag, och det tar ju som fan på självförtroendet. Så då tänkte jag, "fan, internet är ju schysst", och började snacka på massa med randoms på internet, just DÅ vare ju najs, träffade några jag fann lycka med ett tag, men också många awkward moments med folk som inte vart helt ärliga haha.

Nu för tiden känner jag mig äcklig när jag försöker ta kontakt med tjejer via nätet, har börjat återgå till att manna upp och konfrontera damerna i verkligheten istället.

Träffade dock mitt ex som jag var tillsammans med i 6 månader på WoW, det var grymt som fan.

Vad tycker ni? Fungerar internet bra, eller äre runk som tusan?[party]

Spana också in:

Det är nästan roligare å träffa folk genom internet. Man får se en mer riktig sida av personens personlighet. Detta kan ju då visa sig vara helt annorlunda, fast jag har i alla fall inte stött på det [wink]

När det gäller förhållanden har de två seriösa förhållanden jag haft (vi räknar bort såna som bara blev typ steget-längre-än-ragg) kommit från människor jag träffat över internet.

[rolleyes]

En av dem var 100 % tack vare denna sida [cute]
Internet är fantastiskt. Jag har aldrig använt internet enbart i syfte att hitta folk jag kan ragga på, utan snarare för att hitta intressanta individer jag kan kommunicera med om allt möjligt. Intellektuella utbyten, social bekräftelse och underhållning.
Om man hittar någon man blir mer intresserad av än så ser jag det mer som en bonus, men jag värderar kärleken i en vänskapsrelation minst lika högt som kärleken i en partnerrelation.

Som tidigare nämnts - tycker också att man ibland lär känna mer av en person online än vad man skulle gjort om man träffat densamma irl. På internet finns det ju för det mesta inget kroppspråk eller något annat ytligt att förmedla sin personlighet med, vad man har i huvet är dominerande för hur man lär känna andra.

Dessutom finns det ju fler människor nära till hands online än vad det gör irl så chanserna att scora ökar ju :o
Miceparade:

Dessutom finns det ju fler människor nära till hands online än vad det gör irl så chanserna att scora ökar ju :o


Bra inlägg tycker jag, håller med att internet bjuder på en schysst variation, och som du påpekar behöver det inte vara ytligt att ta kontakt me nytt folk! =)isola:

Har du katt? Tänker på alla rivmärken.


Haha, nää, drog en epic faceplant som bröt min näsa och scratcha pannan för någon månad sen.
Min nuvarande sambo och jag träffades genom denna sida, kan man väl säga, även om ingen av oss "bara klicka på någon random och tänk[te] "hmm, aa, men han känns relevant till mitt tycke" sen ba flörta järnet."

Tycker att internet är fantastiskt bra på det viset att man mycket enklare kan sålla ut människor som man absolut inte är det minsta lilla kompatibel med. Generellt sett så finner jag att människor som är kapabla att använda internet utan att få sig själva att framstå som blockmongon är intelligenta nog att åtminstone kunna stå ut med. Så på det viset är internet otroligt mycket bättre än "verkligheten" (gillar inte när man säger så. Internet är på riktigt).
Internet duger. Har ett flertal kompisar som har funnit sina nuvarande killar genom internet .. (Även jag har funnit ett ex via internet.) Så tycker att det inte är märkvärdigt alls .. det hör till vardagen allt mer. Dock borde man vara typ.. 18+ innan man börjar nätdejta. Ett bra tips ialf.
Jag tycker internet fungerar rätt bra på det sättet att det öppnar upp mer vägar att gå på.
Kan tänka mig att antalet förr som letade partners eller något liknade var betydligt mindre än idag.
Som att söka jobb utan körkort kan ju inte vara helt lätt, och har man körkort så kan man söka ett x antal mer jobb än vanligt! [y] (Fan kasst beskrivet haha...skäms [ops])
Macktorsken:

Det där är bara skitsnack.OnT. Internet är bra, speciellt för dom som har svårt att prata med folk i den verkliga världen.


Varför är det skitsnack? Att konfrontera kvinnor i verkliga livet är nyckeln till självsäkerheten om du har svårt att prata med folk i verkliga världen.

Jag själv tycker Internet ska ses som ett alternativ, vill inte känna att jag måste luta mig emot internet för att jag har svårt att skaffa kvinnor i verkligheten. Men det är dock som du säger också, de som har svårt att prata har ju lite lättare att komma upp på fötterna på internet.