Forumet - internetkompis?

internetkompis?

1015 1 9
hej jag är en tjej på 13 år och bor i sverige, mitt problem att jag har inga vänner. jag blir kallad för olika saker varje dag, sitter själv och har inte lust att gå ut längre eller skratta som jag gjorde innan jag har inte lust att äta längre jag behöver någon som förstår mig och som gillar mig. finns det någon där te som vill vara min vän?

Spana också in:

Hej! Jag är 14 år och bor I Stockholm, jag är också tjej. Jag har aldrig varit mobbad på det sättet som du är så jag kan nog inte förstå helt. Men jag har inte riktigt någon jättenära vän och känner mig ensam ganska ofta. Jag har också problem med att jag är så blyg och tyst av mig, och får mycket ångest. Aja jag skulle iaf gärna vilja ha någon att prata med, en internet vän. Hör av dig om du vill! 

Josse229: Hej! Jag är 14 år och bor I Stockholm, jag är också tjej. Jag har aldrig varit mobbad på det sättet som du är så jag kan nog inte förstå helt. Men jag har inte riktigt någon jättenära vän och känner mig ensam ganska ofta. Jag har också problem med att jag är så blyg och tyst av mig, och får mycket ångest. Aja jag skulle iaf gärna vilja ha någon att prata med, en internet vän. Hör av dig om du vill! 
Hi.

Jag är 16 år och undrar ifall du skulle vilja chatta med mig. Vi kan vara vänner och konversera.

Följ mig på Facebook och Instagram och skicka ett meddelande.

Facebook: Yonatan Mehari

Instagram: yonatan_143

Snapchat: yonatan_mehari