Forumet - Intervju, haha

Intervju, haha

1154 0 80
Jag fick lov att söka ett jobb via ams, jag vill verkligen inte ha detta jobbet. Så jag skrev ett personligt brev på dagisnivå och skickade in. Nu vill de ha mig på intervju D: vilka spån.

Måste antagligen gå på denna interjvu, tips på att göra ett riktigt kasst intryck? Funderar på att komma typ tio min försent, komma med fettigt hår och inget smink, ge ett skrynkligt cv, vad mer? Något som håller mig ifrån att börja asgarva.

Spana också in:

Budolicious:

:*
ska bli så fint att komma bort fårn skiten nu


Oh najsi, ska du hitta på något annat?

sötnos:

Säg "jag vet inte" överdrivet mycket. Vad kan vara oseriösare?


Haha ja, typ otaliga superhjälte egenskaper och han ba "När har du fått praktisera dessa egenskaper?" och jag ba "Jag vet inte". AHahhaa. Aaa men ska låtsas vara jättenervös och komma med dåliga svar.
enhimmelskdrog:

jag ser ut så just nu hahaha men det är helg och då är det ok

men vad händer om du inte går på intervjun? blir ams arga då?


aaa lr hur, sitter i min nersvettade stickade röda tröja och träningsbyxor [cool]

jag veeeet inte, men bättre att ta det säkra före det osäkra (vet inte om de skulle få reda på det) och vill inte förlora mina cäsh liksom

hönzgoggel:

Sett filmen? <3


nää [bigsmile] ska

hönzgoggel:

Lider förresten verkligen med dig... Dött varje gång jag fått såna sunkiga jobb jag varit tvungen att söka. Men har också skickat in världens junk för att slippa svar... jag hade mer tur än du dock.


hahaha ah, alltså skulle ju inte heller fått svar om jag bodde i sthlm. men här finns det väll typ 3 arbetssökande personer [rolleyes]