Forumet - Intervjupersoner sökes till undersökning om unga, sex och internet!

Intervjupersoner sökes till undersökning om unga, sex och internet!

1425 1 1

Hej!

Vi är två blivande socionomer vid Göteborgs Universitet som håller på att skriva vår C-uppsats där vi ska forska om ungas inställning till frivillig sexuell exponering på internet.

Vi söker personer i åldrarna 16-17 som kan tänka sig att ställa upp på en intervju på max 1 timme om egna upplevelser och tankar kring att skicka/publicera sexuella bilder och filmer på internet. Intervjun kommer i första hand ske via Skypes chatt men vi kan också göra intervjuer via mail. Vi söker inga ”rätta svar”, det finns inget rätt eller fel utan vi är intresserade av de rent individuella upplevelserna. Vi kommer fråga om hur det gick till när du skickade/publicerade bilder första gången; hur dina tankar gick innan; under och efteråt.

Du kommer att vara anonym och specifika detaljer (t.ex. orter, namn) som kan avslöja identiteten kommer att modifieras. Intervjumaterialet tas bort efter att studien är gjord.

Vi kommer hålla intervjuer fram till 1 november och är flexibla med tider och dagar. Om du har några som helst frågor eller funderingar om undersökningen och vilka frågor som kan tänkas ställas eller är intresserad av att ställa upp, tveka inte att höra av dig till oss på [email protected] (Karin) eller [email protected] (Menia)

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar Karin och Menia