Forumet - Intresserad av en kille på internet...

Intresserad av en kille på internet...

1129 1 45
Jag började nyligen snacka med en kille som är lika gammal som mig, på internet. Han kontaktade mig igår första gången, och jag föll för hans personlighet direkt.

Han är lika gammal som mig (han är 15, jag fyller snart 15) och han ser dessutom väldigt bra ut.

Igår skypade vi i en halv evighet, på kvällen/natten. Idag har vi bara haft lätt kontakt på facebook, och jag är verkligen verkligen VERKLIGEN intresserad av honom! Jag är väldigt pratglad och är rädd för att vara tjatig om jag skriver till honom mycket.

Har ni några tips på hur man kan beté sig, så att han fattar att man vill veta mer om honom och att man är intresserad på ett sånt sätt?

Gosh.

Spana också in:

om vi säger att du vill veta vad han lyssnar på för musik så kan du börja prata om vad du brukar lyssna på och rekommendera något, sedan kanske han berättar om sin musiksmak utan att du behöver fråga. annars är det bara att du frågar "vad tycker du om för musik?" och be honom skicka. eller mm, det är bara att prata om vad du vill helt enkelt.
Allina:

Har ni några tips på hur man kan beté sig, så att han fattar att man vill veta mer om honom och att man är intresserad på ett sånt sätt?


Tänk på att ni bara har haft kontakt i en dag. Om du redan har tänkt berätta att du är intresserad av honom som mer än en vän, så får du ta med i beräkningen att han kan tycka att det blir obehagligt. Satsa istället på att snacka om allt möjligt mellan himmel och jord och först bli riktigt bra vänner. Det är mitt tips iallafall.
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Diskreta signaler är så mycket svårare att tolka över nätet än ansikte mot ansikte


Jo tack, det har jag märkt...

Fast jag är ganska rak på sak, så det ska nog inte bli några svårigheter. Kommer självklart vänta lite innan jag säger det på ett allvarligt sätt. Att jag vill träffas, menar jag. För jag har redan kört på "Åh, vad orättvist. Får jag komma och joina?" och såna där småhintar, och jag tror faktiskt att han förstår att jag är intresserad.

Idag frågade han om mitt nummer också, då kunde jag inte låta bli att bli lite extra glad. [blush]

Fingerprints:

Killar på internet är elaka


Nähä! Inte alla, uppenbarligen. [wink]
Allina:

Idag frågade han om mitt nummer också, då kunde jag inte låta bli att bli lite extra glad.


Vill också tillbaka till tiden när sånt hände [blush]

Byråkratjäveln:

Det är hjärtskärande, det är fruktansvärt.


Även om du överdriver lite så är det ju faktiskt en del av verkligheten.

Är du SÄKER, Allina?