Forumet - Intresserad av en kille som har flickvän

Intresserad av en kille som har flickvän

6726 0 50
Nu är det såhär att jag har sedan snart två veckor tillbakat strulat med en kille, som från första början bara var en vän men nu har jag kärat ned mig riktigt rejält i honom.

Mitt problem? Han har flickvän.

Han är helt underbart mysig och vi har det jättebra tillsammans. Han säger och skriver saker via sms som att han inte kan vara utan mig och är vi ifrån varandra mer än en dag så märker man verkligen på honom att han har saknat mig.

Samtidigt så säger han att han verkligen älskar tjejn han är tillsammans med, dom har hållt på av och på sedan han var 13, altså är det den här tjejen som har hjälpt honom i livet enda sedan dess och den han blev av med oskulden med.

Min fråga lyder alstå som följer: Hur länge borde jag vänta innan jag ger honom ultimatumet; Henne eller mig?

Jag vill ju inte vänta för länge, det är ju lagom taskigt mot tjejen, men så vill jag inte vara förhastad heller för ger jag honom ultimatumet för fort så hinner han inte riktigt lära känna mig och få känslor för mig.

Vi har umgåts nästan varje dag sedan vi började "hålla på" och nu på tisdag blir det två veckor sen första gången.

Hjälp mig?

Spana också in:

Jag tycker inte att två veckor kan jämföras med den tid han haft med sin flickvän. Och att ni har det jättebra såhär dessa två veckor behöver tyvärr inte heller betyda mycket.

Om du känner att detta är det du vill så kan du aknske fråga vad han egentligen vill med dig?
Tja. Om du vill leva med risken att han kommer upprepa det han gör mot sin nuvarande flickvän, fast mot dig, kan du väl ta chansen.

Men han är ett svin. Leta någon vettigare kille, istället borde du prata med tjejen om hur han håller på så hon fattar det hon med. Förstår att det inte är lätt, men tänk på henne också. Ifall han är redo att hålla på med någon form av dubbelspel med både dig och henne är det ju ganska fel, tro mig, du tjänar inte på det.
PinkPsycho:

Mitt problem? Han har flickvän.


ett stort problem [shake] det är fett elakt emot henne och även om det blir ngt mellan er två kommer det ju bli konstigt, han va ju otrogen för dig innan. och sedan så lär han inte va en bra kille om han håller på med två tjejer samtidigt? mitt tips: stay awaaay. hitta ngn egen å kladda på.[confused][rolleyes]
PinkPsycho:

Samtidigt så säger han att han verkligen älskar tjejn han är tillsammans med


PinkPsycho:

Vi har umgåts nästan varje dag sedan vi började "hålla på" och nu på tisdag blir det två veckor sen första gången.


Hur fan går det ihop? Man gör inte så mot någon som man "verkligen älskar".
PinkPsycho:

Samtidigt så säger han att han verkligen älskar tjejn han är tillsammans med, dom har hållt på av och på sedan han var 13, altså är det den här tjejen som har hjälpt honom i livet enda sedan dess och den han blev av med oskulden med.


Om du nu är 22 som du säger så är det klart att killen ifråga har svårt att släppa den första tjejen iochmed att de hållt ihop så länge. Det är ju uppenbart att hon varit en stor del av hans liv men han verkar ju vilja och behöva gå vidare. Klart som fan att han är osäker om han hållt ihop med henne så länge.
Har dock svårt att tro att du skulle kunna komma och ta över honom på en gång, skulle nästan tro att han snarare vill (behöver) vara ensam ett tag. Även om han faktiskt älskar tjejen så verkar de tappat glöden, vilket inte är så konstigt med tanke på längden på förhållandet. Jag tycker iaf att du ska avvakta och se vart det leder. 2 veckor är för tidigt för att ställa ultimatum.
PinkPsycho:

jag är 22. han är 17


Well, det var en annan sak. Är killen verkligen redo för ett seriöst förhållande? Blir ju en rejäl omställning för honom, såvida han inte satsat på äldre tjejer tidigare. Verkar ju lite lurt eftersom han inte kan hålla sig till en flickvän så att säga, samtidigt som du är äldre och förmodligen vill ha ett mer seriöst förhållande än vad han har haft tidigare. Samtidigt med den låga åldern i beaktande så är det ju rätt troligt att han kanske bara ser dig som en liten fling. Dvs, hans känslor (om han ens har några) kan lätt gå över rätt fort.
alltforingenting:

Är killen verkligen redo för ett seriöst förhållande?


han säger att han är trött på att bara leta o ragga och vil hitta den som är rätt för honom. det är bland annat därför han inte vill lämna henne direkt eftersom han är övertygad att hon iaf aldrig kommer att lämna honom. men han har bara haft ygre flickvänner vad jag vet. men han ser mig som typ 16-17 och inte som 22 eftersom jag ser asliten ut...
PinkPsycho:

men han ser mig som typ 16-17 och inte som 22 eftersom jag ser asliten ut...


Det är väldigt stor skillnad på hur man ser ut och hur man beter sig. Du är 5 år äldre, har varit med om betydligt mycket mer och har haft tid att mogna. En 17årig kille är definitivt inte på samma nivå som en 22årig tjej.

PinkPsycho:

han säger att han är trött på att bara leta o ragga och vil hitta den som är rätt för honom


Och du skulle kunna vara första bästa.