Forumet - Intresserad av kollega

Intresserad av kollega

3013 0 15

Hejsan. jag börja ett nytt jobb, där en ny tjej börja samtidigt som mig. vi har pratat lite liksom om jobbet. och lite allt möjligt,  i varje fall så är jag intresserad av henne, hon är rolig, trevlig osv.

Problemet är att hon är lite blyg och även jag. men det kan jag komma över men jag kommer inte riktigt på något mer att prata om. vi ses lite då och då, och ibland så kommer hon in på mitt kontor och pratar lite.

Även en annan sak jag är lite orolig för är ju att inte värka för på och även inte för andra personer som jobbar där som chefen som ni kanske förstår. 

Spana också in:


supersaker: Jag trodde man skulle få hjälp här men man får massa tråkiga/lama kommentarer som man har hört 200 gånger.. pliz..
Men du har ju i grunden fått helt okej tips. Du kan antingen bjuda ut henne på en öl eller kaffe nu medan du fortfarande har jobbet, eller så kan du vänta tills du bytt jobb. Det är antagligen roligare att smida medan järnet är varmt.

supersaker: Jag trodde man skulle få hjälp här men man får massa tråkiga/lama kommentarer som man har hört 200 gånger.. pliz..
Det kan finns en svårighet i att vara intresserad av en  arbetskollega.  För de första vill man nog inte sabba arbetsrelationen så att man inte kan arbeta tillsammans.  Därför kan de vara svårt att göra närmanden som visar på att man är intresserad på en annan nivå än som kollegor.

De man kan göra är att försöka snyggt och subtilt att flörta lite lätt. Det bror givetvis på situationen som uppstår när det lämpar sig som bäst. Det kan vara i korridoren, i lunchrummet eller  när man befinner sig längst ner i företagets arkivrum. Fast Jag vet inte hur din arbetsplats ser ut så jag kan inte tipsa om  vart det vore lämpligast att gör ett närmande.

Fast fråga om man vill ta en öl eller dylikt efter jobbet är ju en accepterad fråga att ställa utan att man på så vis är ute på hal is.

Men om du verkligen vill göra ett närmande på arbetstid kan du börja med att prata om icke jobbrelaterade saker i lunchrummet, skratta och vara glad när hon är nära.