Forumet - Intresserad av min elev.

Intresserad av min elev.

15952 0 131
Som rubriken säger. Jag har kärat ner mig i min 16-åriga elev. Själv är jag 27.

Det hela började med att hon blev min elev för två år sedan. Vid den tiden tänkte jag aldrig på henne på det sättet. Hon var bara en av mina elever.

Det hela förändrades i vintras, efter jullovet. Jag skulle ha en lektion med hennes klass och hon kom in sist i klassrummet.
Och gud! Jag trodde jag skulle dö.
Hon var annorlunda. På ett bra sätt. Hon hade ändrat sitt hår, hon hade andra kläder på sig och hon log. Hon såg så glad och fridfull ut.

Utan att riktigt tänka på det började jag prata med henne. Jag gav henne komplimanger för hennes hår och hennes smycken.
Vi började prata varje dag. Mest om vardagliga saker, filmer, musik och sånt.
Jag vet att flera av de kvinnliga eleverna tycker jag ser bra ut. Har hört det flera gånger. Jag började undra om hon också tyckte det. Hon kom alltid fram till mig, pratade och frågade hur jag mådde. Vi kom nära varandra.
Sen kom sommaren. Jag såg henne bara några dagar efter skolavslutningen och sen dröjde det hela sommaren till jag såg henne igen.

Första dagen jag såg henne var hon lika snygg som alltid. Vi började prata direkt när vi såg varandra den dagen. Men sen dröjde det några veckor innan vi började prata på riktigt igen.

Just nu är vi väldigt väldigt nära. Hon anförtror sig åt mig, pratar om sina problem med mig och jag pratar med henne om mina problem. Hon ler mot mig, kollar på mig hela tiden. Och vart jag än går är hon där.
Hon dröjer sig kvar efter varje lektion och pratar med mig. Vi pratar heeela tiden!
Vi har också börjat sms:a med varandra. Hon brukar fråga vad jag gör och vad jag ska göra i helgen och sådana saker.

Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är fullt medveten om att det är så fel det kan bli! Hon är min elev, hon är minderårig och som lärare får jag inte vara såhär med en elev.
Men hur kan jag motstå?
Hon är underbar!

Vad tycker ni ? Vad ska jag göra? Ska jag säga något till henne?

Spana också in:

mannen_2011:

Jag är fullt medveten om att det är så fel det kan bli! Hon är min elev, hon är minderårig och som lärare får jag inte vara såhär med en elev.


Läs det du själv skrev...eller runka först, sen läs det du skrev och svaret kommer komma till dig på direkten.

Jag behöver förtydliga ifall att du fortfarande inte har förstått, lämna henne ifred! Du borde inte vara en lärare, så mycket kan jag säga.
Iamhere:

Är det värt det? , är det det och du är 100procent säker på att hon känner samma sak, säg upp dig och gör vad du vill. Om inte, kom över det, för är du verkligen redo att riskera hela din kärriar som lärare, för att du har känslor för denna elev?


Jag kommer vara hennes lärare i ett halvår till sedan kommer både hon och jag sluta. Jag kommer inte vara hennes lärare längre. Och även fast hon inte är myndig så är det inte förbjudet för mig att ha ett förhållande med henne. Det enda som hindrar mig är att jag är hennes lärare.
alltså vänta i ett halvår bara, sen e de fritt fram :) , men gör inget nu som kan sätta ditt yrke på spel

mannen_2011:

Jag kommer vara hennes lärare i ett halvår till sedan kommer både hon och jag sluta. Jag kommer inte vara hennes lärare längre. Och även fast hon inte är myndig så är det inte förbjudet för mig att ha ett förhållande med henne. Det enda som hindrar mig är att jag är hennes lärare.

mannen_2011:

Vad tycker ni ? Vad ska jag göra? Ska jag säga något till henne?


gör ingenting? du åter inför elev lärare relationen, och klarar du inte av det bör du ju säga upp dej o skaffa nytt jobb och sluta tänka på na. menar hon e 16 o du 27 du borde tycka att det endast är ett barn vilket det är egentligen. så väx upp och funkar inte det kan du ju alltid skjuta dej själv din patetiska jävel.
Du är i knivig situation. Det första jag märker är åldrarna. Men det really dosen't matter när det gäller kärlek. Speciellt i era åldrar. Men tjejer runt 14-16 brukar vara lite småtända på lite älde tills de själva blir lite äldre [confused]


Hur som helst kan nog ingen hjälpa dig att svara. Men du har ju två val helt enkelt!

1. Fråga om ni ska göra något efter ni slutat. Bio burkar vara uppskattat [tard] I bästa fall går allt som planerat och ni lever lyckliga i alla era dagar. I värsta fall dissar hon dig det sista halvåret.

2. Säger du inget så är ni kompisar halvåret ut och sedan ses ni inte mer. Vilket leder till att du aldrig kommer får veta. Och du kommer säkerligen få ångra dig.

Så vänta och lev med vänskapen halvåret ut och se om det utvecklas. Känner du likadant innan när ni slutar så frågar du helt enkelt. Då kan inget gå speciellt fel.