Forumet - Intresserad

Intresserad

849 0 2
Hej, jag är intresserad av en tjej, har små skrivit lite smått. Vi har aldrig snackat irl, bara sett varandra. 
Jag vill verkligen att det här ska bli något. Men jag vill inte skriva för ofta till henne för att verka vara klängig, hur skulle ni gjort? Vad skulle ni skrivit?
Visa att du är lite intresserad, men inte för mycket. Skriv hur mår du?, godnatt osv ibland. För att visa att du bryr dig om henne. Eller bara fråga om hon vill gå ut och ta en fika eller något. Det är inte så farligt. Ett annat tips för att få henne att gilla dig lite är att intressera dig om saker hon berättar. t.ex om hon säger att hon tränar gymnastik eller nått. Fråga mer om det typ hur länge har du tränat osv. Hoppas det går bra :)

LejonKung: Visa att du är lite intresserad, men inte för mycket. Skriv hur mår du?, godnatt osv ibland. För att visa att du bryr dig om henne. Eller bara fråga om hon vill gå ut och ta en fika eller något. Det är inte så farligt. Ett annat tips för att få henne att gilla dig lite är att intressera dig om saker hon berättar. t.ex om hon säger att hon tränar gymnastik eller nått. Fråga mer om det typ hur länge har du tränat osv. Hoppas det går bra :)
Hmm det är inte lätt, känns som att hon måste veta lite mer om mig också. För hon vet knappt vem jag är, hon visste inte till 100% hur jag såg ut. Men vet inte riktigt hur jag ska göra.