Forumet - Intresserad men gör inget?

Intresserad men gör inget?

563 0 2
Har ni varit med om att någon har varit intresserad av er och ni har varit intresserade tillbaka men inte gjort någonting åt det?

Det har hänt mig. Det var en blond tjej när jag gick i åttan som alltid tittade på mig och jag kom på henne en gång också och det var så gulligt när hon blev helt röd i ansiktet eftersom hon blev otroligt generad. 

Det här var en tjej som jag tyckte om på en ytlig nivå eftersom vi inte känner varandra. Trots hennes visade intresse så vågade jag inte prata med henne och hon vågade inte prata med mig. 

På alla hjärtans dag så tog jag ett hjärter ess och skrev in hennes initial i mittem och la i ett kuvert som jag förseglade med ett pappershjärta där hennes namn stod. Känner att jag gjorde henne besviken men samtidigt visade henne att hon hade en hemlig beundrare. 

Ångrar mig otroligt nu i efterhand, känner att jag kunde skrivit typ "Jag gillar dig också" för jag vet att hon gillar mig för hennes kompis sa det en gång när jag gick förbi dem och hon blev jättegenerad och jag hörde henne mumla "håll käften" till sin kompis. 

Det är min närmsta upplevelse till ett riktigt förhållande över huvud taget. 

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Ja.
jag är mentalt skadad och oförmögen göra något åt saker oftast