Forumet - Intressetråden

Intressetråden

2926 0 10
har lämnat gamingvärlden tror jag, spelar enbart ett fåtal timmar vid stora spelreleaser. 

har också lekt en del i photoshop och aftereffects genom åren, ganska dött där nu och har glömt en massa.

tkr om att kreativt skapa musik, sker ej jätteofta dock, behöver ytterligare utrustning, ett par monitorer som jag aldrig köper, tänkte ta tag i det på höstlovet. har ont om utrymme på skrivbordet dock, så de får ej vara jättestora. kske bättre att investera i en sub senare om man behöver mer basåtergivning. 

lyssnar såklart även på andras verk, tycker om det mesta mellan himmel och jord med några få undantag typ som nationalist-musik, black metal, hip hop bland annat. Har mina "perioder", när jag är på dåligt humör föredrar jag klassisk musik, men även när jag vill koppla av av andra skäl. När jag är på partyhumör lyssnar jag på trance, house, dance, rock etc, när jag kör bil är det en viss typ av musik jag föredrar osv. 


ser en del på film, kmr sällan bra filmer dock, är en människa som helst inte ser en film mer än en gång, men går bra om det har gått en längre period senaste gången. har trots det ett par favoritfilmer som jag har sett ett 10-tal gånger, The Town är en sådan film. 

tkr även om att umgås med folk, dessvärre har jag ej ngn bekantskapskrets här i trakten, så UMare är de jag umgås med på fritiden.

Nu när det börjar bli kallare och mörkare går jag gärna på kvällspromenader innan läggdags, tkr det är mys.  

Älskar skidåkning utför, dessvärre delar jag ej det intresset med någon annan än familjen. hade varit oerhört roligt att åka på alp-resor årligen med vänner tror jag! tänker mig bussresor, men att hyra ngn större bil tsm hade ju också funkat. :)

aa det är lite om mig helt enkelt.

Spana också in: