Aviseringar
Rensa alla

Invandrare - Förstör de landet?


Ämnesstartare

I Storbritannien förs till skillnad från Sverige debatten om positiva respektive negativa aspekter av invandring. En mycket negativ aspekt som dessutom avspeglar sig både i Storbritannien och i Sverige, är den typ av värderingar som invandrare tar med sig till Sverige och den typ av värderingar som de låter deras barn växa upp med.

Många invandrare har ruttna moraliska värderingar. Muslimer har exempelvis sina värderingar från sin gamla bok som skrevs av vildar på bronsåldern. Även kristna har dessa värderingar från sin gamla bok. Men även de som inte är religiösa har präglats av religiösa värderingar. Många människor som kommer ifrån andra länder har en helt annan syn på moralen än vad vi har. Det gör att de blir ett orosmoment i det land de flyttar till. 

- Är det farligt att låta människor med andra värderingar att komma till Sverige?

- Hur kommer det att påverka oss svenskar om tex. 70 år?

- Hur ska samhället motverka dessa amoraliska värderingar?

- Hur förenliga tror ni svenska muslimers värderingar är med mänskliga rättigheter om man gjorde en undersökning?

- Bör man inte göra en empirisk undersökning på detta och sedan ta bort allt statligt bidrag, hänga ut dessa församlingar och enskilda personer och grupper? På detta sätt kan man göra att de blir utfrysta från samhället.

- Är det rimligt att låta människor som kommer till Sverige genomgå ett ''moraliskt test'' där de måste svara på många moraliska frågor. Om de sedan inte klarar testet riskerar de att förlora uppehållstillstånd, och dessutom riskera utvisning på livstid. Genom att spara data om människor och vilka värderingar de har kan man även kontrollera dem enklare. De som inte har värderingar som är förenliga med mänskliga rättigheter får alltså inte flytta till landet.

I Sverige är inte enbart muslimer, kristna, och andra religiösa på frammarch, utan även nazister och rasister. Vi har både muslimer och sverigedemokrater i riksdagen. Några muslimer har velat motverka yttrandefriheten genom religiös lagstiftning. En annan sprängde sig själv i Stockholm. Nu har vi även andra extremister på gång, nämligen de vidervärdiga Kristna Värdepartiet, som vill forma lagstiftningen i sverige efter bibeln.

Varför ska vi ta hit religiösa och andra som inte är riktigt kloka när vi redan har riksdagsmän som går runt med järnrör på stan? Är det inte bättre att lösa de problem vi redan har?

Invandring riskerar att leda till moraliskt förfall. Välfärdssamhället kommer att försvinna tror jag.

Se gärna dessa videos innan vi börjar diskussionen. Vad tycker ni?

DEL 1

DEL 2


   
Citera
Ämnesstartare

Patrick: bullshit

bullshit


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klart det finns positiva och negativa aspekter. Pos, vi får heta brudar som kommer hit Rodnar
Neg, vi får heta killar som kommer hit Ledsen Och som vi alla vet så sabbar en het kille motsvarande tio heta brudar för oss andra.
Så aa de förstör.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare


   
SvaraCitera
Ämnesstartare


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

1743575_627109134008989_1069473004_n.jpg


   
SvaraCitera
Kudhos

Invandrare förstör inte landet. Idioter förstör landet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kudhos: Invandrare förstör inte landet. Idioter förstör landet.

Bevis, tack?
Invandrare har annan moral än oss. Oftast. Det är farligt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Patrick: Invandrare har annan moral än oss. Oftast. Det är farligt

Varför snackar du om "oss" som om vi vore ett team när det inte ens finns någon på UM som vill förknippas med dig?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej De berikar.


   
SvaraCitera
Kudhos

Patrick:

Bevis, tack?
Invandrare har annan moral än oss. Oftast. Det är farligt

Mina föräldrar är invandrare, deras moral skiljer sig inte från Svenskars. Eftersom de är inte idioter. Idioter är de som tror att de kan göra vad som helst utan konsekvenser. Och idioti har ingen etnisk bakgrund, hudfärg, eller kön. Men det är idioter med invandrarbakgrund som får allt utrymme i media, tyvärr. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

invandrare förstör inte, dom bygger upp Sverige, undersökningar visar på att invandrare kommer in ganska snabbt i samhället

Det är väl mer alliansens misslyckade integrationspolitik


   
SvaraCitera

Patrick: Det är farligt

Ibland. Men kulturellt homogena samhällen har också problem. Du ser världen med klassiskt västerländska värderingar och på klassiskt fundamentalistiskt vis har du hybris. Världen är subjektiv och kulturrelativism är ett faktum. Svälj den sura pistillen så du istället för att dogmatiskt snöa dig in på en liten och föga relevant aspekt av samhället, som dessutom är ohejdbar, kan lägga den energin på saker som faktiskt spelar roll.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tycker att det är fel att peka ut enskilda individer då de mest är ett offer för politiska beslut. Invandringen förstör Sverige. Den skapar segregation, enorma kostnader, sociala problem, brottslighet, arbetslöshet, bostadsbrist, splittring i samhället, fientlighet mellan grupper och så vidare. Sverige måste minska invandringen. Ställa högre krav på de som ska komma hit. Exempelvis att de behärskar språket, respekterar våra värderingar och vet hur det svenska samhället fungerar. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej, invandring gör så landet utvecklas och finns kvar istället för att gå under eller bli erövrat.


   
SvaraCitera