Forumet - Invandrare i nacka gymnasiet

Invandrare i nacka gymnasiet

2826 0 5
Hej
jag tänker välja nacka gymnasium. Jag undrar bara om det finns invandrare där och hur många. Jag själv är invandrare och ja önskar att det finns några invandrare i nacka gymnasium, för att jag har gått i en skola där de flesta är svenskar. Jag har svenska vänner/klass kompisar, jag har inga problem med svenskar men jag haa inte samma intresse som de. 

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Ja, det gör det.

antar att invandrare ej har särskilt svenska namn. så du kan söka på hur många ungdomar det finns i det området så ser du på namnen
Nacka gymnasium är ett alldeles utmärkt val. Det är Stockholms både största och populäraste gymnasium med elever från hela länet (en jag känner pendlade från Märsta). På NG kommer får du stöd av elevhälsopersonal om studierna, eller livet i allmänhet, skulle krångla. Du kan lita på NG. Kvaliteten på undervisningen är hög, lärarna kompetenta och villiga att hjälpa dig nå dit du vill - så länge du själv är intresserad. NG kan ger väldigt goda förutsättningarna för studenterna att gå vidare till universitetsstudier, eller yrkesutövning, beroende på vilken inriktning du har valt. Det man ska tänka på är att NG är en väldigt stor skola. Du kommer se nya ansikten varje dag och känslan av att det är just en mastig mängd elever (några tusen) gör sig ständigt påmint (ljudnivåer, långa matsalköer). 

Och, ja, jag kan intyga att Nacka gymnasium har ett väldigt brett intag på elever från olika bakgrunder, socio-kulturellt så väl som etniskt. NG är till för alla och det märks när man kollar på elevunderlaget. 

Hoppas att du kommer trivas med dina studier på Nacka gymnasium!

Spana också in: