Forumet - Invandrarynglingar sparkade gravid i magen

Invandrarynglingar sparkade gravid i magen

1274 0 29
http://lt.se/nyheter/blaljus/1.786178-ynglingar-sparkade-gravid

En 20-årig kvinna sparkades upprepade gånger i magen av två 13-åriga killar - trots att hon upprepade att hon var gravid. Misshandeln ägde rum på Sydpoolen på fredagseftermiddagen. Enligt uppgift till polisen ska de två 13-åriga killarna ha blivit osams med kvinnan om en flytmadrass och därför började de sparka henne i magen. Även när kvinnan skulle ta sig därifrån sprang de unga gärningsmännen i kapp henne och sparkade henne åter i magen.[/url]

http://www.friatider.se/gravid-kvinna-sparkades-i-magen-pa-sydpoolen

På grund av gärningsmännens ålder har polisen överlämnat ärendet till socialtjänsten, skriver LT som dock inte talar om vilken etnicitet offer och förövare hade. Det gör däremot Sydpoolen när Fria Tider ringer upp.

- Det var ju såklart invandrarungdomar från Mellanöstern.

Tjejen då?
- Svensk såklart.

När ska denna rasism få ett stopp?

Spana också in:

Sheriffen:

Nja, kanske det. Men aldrig i världen att 13-åriga svenska pojkar skulle attackera en gravid tjej i ett badhus, det existerar inte.


Var bor du någonstans där alla renrasiga, ariska gossar är små snälla änglar? Trettonåriga killar är i allmänhet riktiga små monster. Spelar ingen roll om de är svenska eller utländska.
"uppgift till polisen" blivande mammans uppgifter då eller? [crazy]. Känns lite oserösst att bilda trådar på saker som inte går att varifiera fakta på. Hur som helst är det ju en anekdot, inget som sker statistiskt tex bland 13 åringar från mellanöstern. Som det påstås vara i detta fallet.

Det känns ju inte relevant heller. Svårt att veta exakt vilken "kultur" eller sociala normer de är vana vid. Men vad jag vet är det inte socialt acceptabelt att sparka på en kvinna som är gravid eller någon annan för den delen. I tex islams religion om de nu skulle råka vara troende, eller arabisk, kurdiskt, persiskt osv sociala normer är nog ganska överens med resten av världen huruvida detta är okej eller inte.

Anledningen att man inte rapporterar hurvida de är inrikesfödda eller inte är att det inte är relevant, då det är en anekdot. När ska du fatta det. Sedan varför man rapporterar en del så kallade invandrare när det begår misdåd är ju för att de som blir rapporterade förmodligen har ganska låg status från sammhällets sida. De inrikesfödda eller utrikesfödda som begår allvarliga eller grova brott är utanför samhället så att säga. Det är inte genetiskt, eller kulturellt grundat sånt här. Utan det är grundat på omgivning, det är min bild vilket fall när det gäller frågor som dessa.
Underlig:

Konstigt att det blir uppmärksammat att det är "INVANDRARE" som sparkar henne. För alla svenskar är ju såååååååååååååå underbara.


isola:

Har svårt att tro att de gjorde detta för att de var invandrare.


Samma tankar går runt i mitt huvud. Skrattar även åt att det skulle understrykas att killarna var av utländsk härkomst, och att offret i fråga SÅKLART VAR SVENSK. Understryknig av att kvinnan var svensk var självklart ett måste.
i thought you where a fat chick
then i realized you where pregnant
i thought it would be funny if your baby died
so i kicked you in the stomach

i kicked you, your baby's dead
i kicked you, your baby's dead
i kicked you, your baby's dead
ha ha ha your baby's dead

there where no stairs to throw you down
there was no roof to through you off
there was no coat hangers around
so i kicked you in the stomach

i kicked you, your baby's dead
i kicked you, your baby's dead
i kicked you, your baby's dead
ha ha ha your baby's dead