Forumet - Invandringen hotar den svenska karaktären!

Invandringen hotar den svenska karaktären!

22368 0 315
:

Enligt den norska organisationen Human Rights Service. Dom har gjort demografiska framskrivningar på även Sveriges befolkning, med rådata från SCB.

Charta:
http://snaphanen.dk/upload/2008/11​​​/hrs-2.jpg
http://www.rights.no/publ​​​isher/publi...1&tekstid=2151

Snart finns inte Sverige längre.


https://www.flashback.org/t787961

"Till skillnad från från de båda blocken som tillsammans styrt Södertälje i en stor koalition de senaste åren, och till skillnad från partiet Sverigedemokraterna, så säger Nationaldemokraterna sanningen. Vi säger stopp för mångkulturen. Vi vill inte endast bromsa den förödande utvecklingen, utan vända den."

Utdrag ur en samhällsinformations lapp jag delade ut på Bårstabergen i Södertälje på fredagen.

Urdrag ur Nationell Idag:

"Sverige är vårt fosterland - vi har inget annat. Hållbart betyder för oss i Nationaldemokraterna att svenskarna har en framtid i sitt eget land, där det svenska folket bestämmer vilken kultur som gäller."

Spana också in:

honolulu:

köttbulle o potatismos-sverige


Nej faktiskt, svenskar i gemen föder allt för få barn, men det gör inte invandrare. Makthavarna föser därför in låglönearbetare från mellanöstern, från Turkiet och Nordafrika för att "fylla ut"!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Om alla kan bli svenskar, då är ingen svensk!

Image


Svenskar?
Image

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Macktorsken:

Börjar tro att du får personliga anfall och känner ett behov att du måste skapa trådar som denna.


Det vore på sin plats att ta ansvar för det Sverige man vill ha nu och i framtiden! Svenskar beräknas bli minoritet år 2050 i sitt eget land! Det var en svensk framtidsforskare i Metro tidning som också bekräftade detta! Jag vet inte om dig, men jag ser på detta som en mycket allvarlig utveckling!
Hjärnspöket "rasism - den som endast vita svenskar anklagas för" är alltid närvarande, oavsett vilka som befolkar ett land så kommer det finnas etniska krig, och dem vill ni importera hit? Jag ser inte importerandet av somalier på något sätt fördelaktigt för oss! Att alla människor är lika värda betyder inte att alla ska få ha rätt att komma hit! Jag står bakom Jimmie Åkessons linje i det fall där han säger att det är mycket effektivare att hjälpa flyktingar (ja, riktiga flyktingar) i närområdena, det är mycket billigare än att ta hit anhöriginvandrare som endast påstår sig vara flyktingar och det blir väldigt dyrt för oss! Endast 5% av alla invandrare vi tagit in sedan massinvandringen infördes var verkliga flyktingar enligt FN:s flykting kommission som vi Sverige har avtal med. FN har bedömt och gett som ansvar till Sverige att endast ta emot 4000 riktiga flyktingar!
Arazoid:

Jag står bakom Jimmie Åkessons linje i det fall där han säger att det är mycket effektivare att hjälpa flyktingar (ja, riktiga flyktingar) i närområdena


De flyr ju därför att situationen är ohållbar i sina länder, även om jag gärna vill se Jimmie Åkesson försöka medla fred i Somalia.

Arazoid:

FN har bedömt och gett som ansvar till Sverige att endast ta emot 4000 riktiga flyktingar!


Enligt FN's definition så räknas man ju inte som flykting om man tex flyr från inbördeskrig.
En översvämning av dessa:

Image

Ska bo i ett land med blonda blåögda svenska tjejer. En optimal lösning??

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


dazed_and_confused:

De flyr ju därför att situationen är ohållbar i sina länder, även om jag gärna vill se Jimmie Åkesson försöka medla fred i Somalia.


Det går mycket väl att ordna. Det finns ingen anledning att behöva ta dem till Sverige. Var grundar du dina teorier på?