Forumet - Invandringen skadar miljön!

Invandringen skadar miljön!

1422 0 81
Det finns många miljömuppar i Sverige (Båda Vänstersocialister och liberaler) som säger att de vill rädda miljön, men de flesta människor som vet nåt om mupparnas miljöreligion vet att den är full av hyckleri! Nu kommer jag nämna några exempel varför:

1. Människor i i-länder har större kapacitet att producera växthusgaser än människor i U-länder (ändå vill miljömupparna ha invandring)

2.De flesta invandrare vet generellt sett mindre om deras miljöreligion än etniska Svenskar eller helt enkelt inte bryr sig (vet att det finns några få undantag)

3. Miljömupparna kämpar inte för att minska på U-ländernas katastrofala framtida befolkningsexplosion utan skickar miljarder kronor för att öka på den (genom internationella socialbidrag a.k.a "bistånd")

Miljömuppar är hycklare de bryr sig inte om ett dugg om miljön så länge de stödjer invandringen.

Spana också in:

Nortexius:

Det är från min personliga erfarenhet


Ah, så det var därför den lät så idiotiskt[y]

Nortexius:

Så långt behöver vi inte gå men vi kan ju börja med att stödja kvinnorörelser, homo-rörelser,abort-rörelser,kondomanvändande och sånt i U länderna


Vi kan börja med att minska på kapitalismen överproduktion vilket är själva problemet och sluta snacka massa skit. Att bajsa skadar också miljön, ska vi sluta med det också?