Forumet - IPAD, från USA

IPAD, från USA

370 0 24
hallå, jag har länge haft funderingar på att införskaffa mig en ipad, tycker att den verkar vara ganska underhållande faktiskt, men saken är den att min syster ska till usa om några veckor och då skulle hon köpa denna ipad till mig.. men hur fixar man allt krångel med hur nätet osv ska fungera i sverige och konstnader, samt diverse annat som tillkommer.. har ingen aning och är tacksam för svar

Spana också in:

xftre:

jag har länge haft funderingar på att införskaffa mig en ipad


Det hade jag också ett bra tag men sen insåg jag att det var så otroligt onödigt. En laptop för samma slant ger dig mer rörlighet när det gäller funktioner och verktyg. Sen har du även fler spel du kan spela.

Det ENDA jag kan tänka mig en iPad för är att visa bilder om man reser mycket. Men då skulle jag max lägga 2000 kr
enhimmelskdrog:helt onödig ju


Onödig. Okej kan förstå hur du tänker. Går juh att surfa och titta på film på både en dator och en iphone. Men sättet du gör det är helt underbart med en iPad. Min kompis köpte den i USA innan lovet. Helt sjukt nice att surfa på. Även att titta på film i den är underbart. Han snacka om att han paya runt 6 k för en 32 Gb modell.

Sen det där med garanti så gäller den inte i Sverige om den är inköpt i USA. Den garantin som folk snackar om här gäller bara till deras macbooks (vet jag) och iPods (tror jag). Alltså inte iPads och iPhones.

Sen är den väldig kul att använda på stan. Folk kmr fram och frågar vad det är. Elr så vet dom vad det är och vill komma fram och testa