Forumet - iPhone 6

iPhone 6

470 0 2
Kris! Ska få en iPhone 6.. Vilken färg? Guldiga är ju fin men känns som alla andra har den.. Sen silvrig tänkte jag då men den är ju lite tråkig? hehe plzzz hjälp.

Kommentarer (12)

  1. Skaffa samsung alpha ist, så mkt mer värt

  2. aldrig. hatar android. 

  3. vad är så mkt bättre med ios?

  4. asså på ios så liksom så fort man låst upp mobilen kommer man ju till "menyn". på android finns det ju 15 olika sånna och på ios har du liksom allt framme direkt. dessutom har iphone sjukt mkt bättre kamera och är allmänt snyggare ;) Ios har oxå ofta orginalappen så den laggar inte sönder 24/7 osv. vad är fördelarna med en android?

  5. Man behöver inte betala lika mycket för att det ska gå sönder en månad senare. Om det var 5an eller 6an som hade samma typ allt förutom design som en LG som gjordes 2010

  6. Apple är så mkt vad alla andra har o det är bra för att det är dyrt men hade ee inte haft märker så hade de varit mindre populär än Doro

  7. jag gillar fof iOS mer and nothing can chance that.

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Välj svart, men tänk efter på vad du köper. Jag har varit insat i mobil världen i några år nu och kan konstatera att iPhone är väldigt överskattat. De är bra men priser borde inte vara så högt (jag är ett Apple fan). Ta en titt på telefoner som Htc one m8, LG g3, sony xperia z3/z3 compact, eller nexus 5/6. 

Själv har jag nexus 5 vilket är den mest underskattade telefonen. Den kör stock android (alla nexus telefoner gör det) vilket gör att den upplevs mycket snabbare än andra.

Om inte så är det nog z3/z3 compact som gäller, det är en snabb, vattentålig mobil med bra kamera. Rekomen deras starkt och är nog mer värt än en iPhone 6.

Men om du är den personen som köpe Phone bara för att det är en iPhone och ibte ens ängnar en tanke till någon annan telefon så varsågod och kasta dina pengar i sjön och välj en svart.