Forumet - iPhone 6 seg, hjälp tack

iPhone 6 seg, hjälp tack

1955 0 8
Så precis som rubriken lyder, jag har en iPhone 6 som är sjuuuukt seg. Att köpa en ny finns inte på kartan just nu tyvärr. Mobilen är deg på att starta appar, spela spel, skriva sms osv. Allting är bara allmänt nersegnat och långsamt. Allt det kan jag dock leva med, problemet är Snapchat. Appen använder jag 24/7 men den laggar så sjukt mycket. Om jag tex ska filma en video så fryser bilden fast en sekund efter jag börjat filma, får då starta om appen och försöka göra en video ca 3 gånger innan det flyter på. Hur ska jag fixa problemet på snap och rent allmänt i mobilen?

Spana också in:

iPhones brukar bli sega efter ett par år, tyvärr. Inte förvånad om det är med meningen. De hamnade i skiten för inte så länge sedan eftersom de sölade ner äldre iPhones för att få dem att verka bättre på något sätt, var något med batteriet. 

Hur som helst, har du kollat över om det finns begagnade iPhones som passar dig? 

nicknick: iPhones brukar bli sega efter ett par år, tyvärr. Inte förvånad om det är med meningen. De hamnade i skiten för inte så länge sedan eftersom de sölade ner äldre iPhones för att få dem att verka bättre på något sätt, var något med batteriet. 

Hur som helst, har du kollat över om det finns begagnade iPhones som passar dig? 
Har kollat på begangnade iPhones och försöker i nuläget spara ihop pengar för att kunna köpa en då mina föräldrar tyvär inte vill bidra, därav min situation :/