Forumet - Iphone 6 som kraschat, what to do?

Iphone 6 som kraschat, what to do?

596 0 5
Alldeles nyss kraschade min mobil(aka Iphone 6). Det började med att jag skulle ladda ner en app men som jag inte kunde ladda ner då det behövdes minne. Dum som jag varit har jag tryckt på minnet, raderat, tryckt på, raderat och denna situation var inget undantag. Det slutade med att den blev segare och när jag gick in på "mina bilder" var alla borta. Jag tänkte att det kanske skulle återställa sig om jag stängde av mobilen och sedan satte på den igen, men ack så fel jag hade. Nu kan jag inte starta mobilen överhuvudtaget och kommer bara till den vita bakgrunden med äpplet i mitten.

Det mest ironiska är väl att jag är medveten om att en mobil inte tål vad som helst, och ändå utsätter jag den för sådant.

Frågan är om man kan fixa detta på egen hand eller om det är helt kört. Kan väl tillägga att jag tappat den i vatten tidigare, gjorde "ristricket" där den låg i ris i över 48h(om det nu ens hjälper eller är en etablerad myt). Batteriet har även varit knas ett tag då mobilen kan dö vid 20% och den på sista tiden blivit ännu känsligare för kyla. Frågan är då även: om man har försäkring på mobilen, kan det finnas en möjlighet att byta ut mobilen + betala självrisken?

ThundWind: Nja om det stämmer med det som du har skrivit, så det nog batteriet som är död. Om det är så så kan man köpa ett nytt batteri och sätta ihop det sedan (ifall du har erfarenhet för det). Annars är det bara laga den hos någon butik eller köp nytt.
Innan jag tar ytterligare ett beslut ska jag ägna mitt sista hopp åt itunes och se om jag kan återställa mobilen. Tror inte att det kommer lösa någonting, men det är värt ett försök. Tack för svar förresten! ^^ 

Spana också in: