Forumet - Ipren + Öl?

Ipren + Öl?

681 0 3
Att överdosera värktabletter tillsammans med alkohol leder bara till att du får åka in till sjukhuset och dricka kol/tvingas spy upp allting. Du riskerar att skada dina inre organ, främst levern. Du dör inte, utan blir bara sjuk. 

Jag rekommenderar att du tar kontakt med någon professionell angående dina tankar om att avsluta ditt liv. Ett första steg kan vara att du kontaktar Mind.se Självmordsupplysningen, antingen via chatt (vardagar kl 19-22) eller mail. Du kan också ringa Nationella Hjälplinjen på nummer 1144 (alla dagar kl 13-22) – de erbjuder ett samtalsstöd och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd.

Du kan även skicka in en fråga till vår Stöd & Svar-panel, men då tar det lite längre tid att få svar, eller höra av dig till din lokala ungdomsmottagning (umo.se) där du kan få komma i kontakt med en kurator. Behöver du akut hjälp, kontakta närmaste psykiatriska akutmottagning eller ring 112!

Vi låser tråden då vi inte har möjlighet att hålla koll på den just nu och inte vill riskera ogenomtänkta och provocerande inlägg från andra medlemmar.

Det finns hjälp att få, depression går att behandla och tankar på självmord förändrar sig över tid. Livet kan bli bättre!