Forumet - Irakiska våldtäktsmän dömdes till utvisning

Irakiska våldtäktsmän dömdes till utvisning

1391 0 41
http://ekstrabladet.dk/112/article1205621.ece

Ett stort tumult utbröt idag i Vestre Landsret i Viborg. Familjemedlemmar och vänner till våldtäktsmännen mer eller mindre löpte amok i rätten då fyra irakiska män blev dömda till livstids utvisning från Danmark. Männen hade gruppvåldtagit en 14-årig dansk flicka.


[love] Danmark [love]
Sheriffen:

I Sverige litar alltid åklagaren på mannen.


Nej i Sverige så dömmer man inte ifall det inte är säkert att personen är skyldig, och jag är jävligt stolt över att Sverige fungerar så. Det är mycket värre att beröva oskyldiga personers frihet än att en skyldig får gå fri för att det tyvärr beklagligt nog inte gick att bevisa dennes skuld.

Spana också in:

Sheriffen:

Friade som dom hade blivit i Sverige


Du är ju för fan dum i huvudet. Så du menar seriöst att 4 män som gruppvåldtagit en 14 årig flicka skulle bli friade i Sverige? Så länge det finns bevis på att dom är skyldiga så skulle dom nog ha fått liknande straff här i Sverige också.

Issen:

Nej i Sverige så dömmer man inte ifall det inte är säkert att personen är skyldig,


Precis. Hur kul skulle det bli brottsanklagade människor att bli straffad när dom är oskyldiga? Finns ju sjukt många fall där människor avrättas och ett par år senare får man reda på att dom var oskyldiga.
Sheriffen:

I Sverige litar alltid åklagaren på mannen.


Känner du några jurister? Har du varit med vid en våldtäktsrättegång någon gång? Tror inte det va.

För övrigt så är åklagaren den där personen som ska bevisa att någon faktiskt blev våldtagen. Det är deras jävla jobb, så vad får dig att tro att de skulle anta att de försöker få män de antar vara oskyldiga dömda för brott som de antar att dessa inte begått? Hör du hur idiotiskt det låter?