Forumet - Irriterad på sista tiden

Irriterad på sista tiden

1456 1 9

På sista tiden har jag väldigt lätt blivit irriterad på en mycket nära vän till mig. Hon har varit min bästa och närmaste vän i flera år och förut var vi med varandra HELA tiden. Vi ses fortfarande nästan varje dag men på sistånde har jag irriterat mig så sjukt mycket på henne. Om hon tillexempel är sur och säger att hon har en dålig dag så blir jag jätteirriterad över att hon måste vara så sur. Jag känner mig bara så himla irriterad utan någon riktig andledning. Kan det vara för att jag spenderat så himla mycket tid med henne så att tillslut blir det för mycket? Kan känna mig väldigt taskig senare efteråt om jag blivit sur på henne. Jag har börjat störa mig på så många saker i hennes beteende. Varför tror ni? Har det någonsin blivit såhär för er? 

om personen inte har ändrat stora delar av sin personlighet så tror jag att det handlar om dig. du genomgår antagligen någon markant fysiskt omvandling. jag ser inte din ålder, kanske har du precis kommit in i menscykeln, kanske har du precis börjat få finnar och allt som följer.

men ha i åtanke, det är en vän - och alla skyldigheter du har gentemot denne/-a själ stavas lojalitet. om du ej kan tala om/prata om åtminstone problemet du har med personen, så vem bryr sig.


lax: om personen inte har ändrat stora delar av sin personlighet så tror jag att det handlar om dig. du genomgår antagligen någon markant fysiskt omvandling. jag ser inte din ålder, kanske har du precis kommit in i menscykeln, kanske har du precis börjat få finnar och allt som följer.

men ha i åtanke, det är en vän - och alla skyldigheter du har gentemot denne/-a själ stavas lojalitet. om du ej kan tala om/prata om åtminstone problemet du har med personen, så vem bryr sig.

Ja antagligen är det mig det är problem med, känns bara som att jag är med henne för mycket. 

Spana också in:


mynona: man ska inte slita på folk. pausa och var ifrån henne ett tag. sedan upptäcker du att det är bättre när ni tar kontakt igen - eller motsatsen. 
Var ifrån henne i två månader då vi hade ett stort bråk och vi båda for iväg utomlands och hann aldrig riktigt reda ut det. Sen blev vi jättebra vänner igen men nu är jag bara så irriterad utan anledning. Det blir liksom svårt att ta en paus också