Forumet - Irriterande telefonnr som ringer fler gånger

Irriterande telefonnr som ringer fler gånger

2029 1 17

Spana också in:


My dreams are her:
Det skall väl inte behövas egentligen. Har ju mitt nummer där av andra anledningar.
Då får du nog räkna med att de ringer.
My dreams are her: Ska man bara vänta tills de tröttnar?
De kommer aldrig att tröttna. De ringer så pass många om dagen att de bara sätter ditt nummer som "Ej svar" eller vad de nu har för alternativ i sitt system. Möjligen om du svarar och säger att du inte är intresserad, men då alla företags listor inte är synkade så kan du nog räkna med att bli uppringd av något annat företag.

Mvh har jobbat som telefonförsäljare

kachin: Sjukt störande med sånt.. Ringer skumma nummer då och då. Svarar aldrig. De gånger jag väl svarat är det "ingen" på andra sidan/eller pratar jätteskumt. Känns som de snor pengar från en också, stämmer detta????? Arg om man svarar alltså
Om de inte svarar när de ringer är det för att de använder sig av en dator som ringer flera nummer samtidigt och om det inte finns någon ledig säljare att koppla samtalet till så lägger den på automatiskt. Finns också företag som snor pengar från en om man svarar, men det brukar oftast vara utländska som börjar med att fråga typ "Do you speak English?" och svarar man då "Yes", så har man "gått med på" ett avtal som gör att man får skyhög telefonräkning.

Ganon: Om de inte svarar när de ringer är det för att de använder sig av en dator som ringer flera nummer samtidigt och om det inte finns någon ledig säljare att koppla samtalet till så lägger den på automatiskt. Finns också företag som snor pengar från en om man svarar, men det brukar oftast vara utländska som börjar med att fråga typ "Do you speak English?" och svarar man då "Yes", så har man "gått med på" ett avtal som gör att man får skyhög telefonräkning.
Aaha, där lärde man sig lite nya saker :) Tackar