Forumet - Ishav (demolåtar)

Ishav (demolåtar)

89 0 4
Hej! Jag skriver en hel del låtar under namnet "Ishav" som är ett band jag sätter ihop just nu, det är förtillfället jag på trummor och Mathias på bas.
http://www.myspace.com/ishavband

Jag komponerar alla låtarna i bandet (jag är ingen diva, det var bara så att jag hade spelat in en hel del skit hemma som vi sen började jamma på) :)

http://www.megaupload.com/?d=Z2ZRFD9L Här är en .rar fil med låtar som jag gjort, kvalitén varierar på inspelningarna. Allting är gjort uppe på Tompas vind.

Säg gärna vad ni tycker och kom gärna med tips.[bigcheers][party]
Korvkvartetten:

Det finns fler låtar jag spelat in, några kan vara lite snabbare. Men jag ska pröva att spela in mer i ett snabbare tempo mest för omväxling. :)


Ska ni ha någon sångare eller bara instrumentalt? För det krävs ju lite mer för att hålla intresset vid liv när man kör instrumentalt.. [smile] lite variation och spännande detaljer i låtarna typ.. men det låter bra ni kommer säkert utvecklas åt rätt håll [y]

Spana också in:

Virvelvind:

Ska ni ha någon sångare eller bara instrumentalt? För det krävs ju lite mer för att hålla intresset vid liv när man kör instrumentalt.. lite variation och spännande detaljer i låtarna typ.. men det låter bra ni kommer säkert utvecklas åt rätt håll


Tack! Jo, jag är osäker på sång, någon låt kanske det blir lite svensk sång på, annars hade vi tänkt köra instrumentalt och precis som du säger, det behövs mycket variation och detaljer. Jag har tänkt lite på udda taktarter och sådant. :)