Forumet - Islam, hot mot världen?

Islam, hot mot världen?

3073 0 49
Hatar muslimska (egentligen alla religioners) religiösa ledare. Men egentligen gör de bara som det står.

I koranen står det att kvinnan är mannens åker som han kan plöja när han vill. Mannen får slå kvinnan till underkastelse och dessutom ha flera fruar som springer omrkring i burkor i varma länder och vägras att gå utanför hemmet.

Se på följande klipp och bestäm er om ni vill följa med mig i en protestaktion mot Islam. Det enda jag skulle kunna tro på är Asagudarna eftersom de i alla fall visar vad de står för utåt.
Jävla pedofilreligion

Spana också in:

Inte muslimer, men Islamister är lite läskiga.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jolter:

Men egentligen gör de bara som det står.


Jolter:

Mannen får slå kvinnan till underkastelse


Nej, t.ex är det många muslimska män som slår sina fruar, men det står inte i koranen/och profeten gjorde aldrig det. Det är taget ur luften, med andra ord, kultur.
nej det är inte sant det du skriver..

''I koranen står det att kvinnan är mannens åker som han kan plöja när han vill. Mannen får slå kvinnan till underkastelse och dessutom ha flera fruar som springer omrkring i burkor i varma länder och vägras att gå utanför hemmet.''

Jag som själv är muslim tycker att våran religion är helt naturlig , varför slösa din tid på att sitta o tänka på våran religion ? ha något annat för dig istället!
Och att slå sin kvinna det är HELT fel i Islam!
Men det finns idioter som misshandlar sina kvinnor i alla olika religioner , och det har inte med religionen att göra!
Och ''burka'' är inte tvunget i islam , det är hon själv som väljer helt enkelt.. Jag själv har inget emot någon religion , just pga att alla har sin egna åsikt och sin egna religion..[y]
Jjjasmin:

Och att slå sin kvinna det är HELT fel i Islam!
Och ''burka'' är inte tvunget i islam , det är hon själv som väljer helt enkelt.. Jag själv har inget emot någon religion , just pga att alla har sin egna åsikt och sin egna religion..


""Upplever ni uppror från kvinnornas sida, ska ni först tala till dem, sedan överge dem i sängen, sedan får ni slå dem"
Man får också våldta dom.
Enligt Muhammed är kvinnan även mentalt efterbliven.

"”Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till alla troende kvinnor - att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade” (surah 33:59)."
Jo, kvinnor inom Islam ska bära slöja för att vara trogna.
precis passaro!

Kvinnan får inte bli misshandlad , ska du som är (vet inte vilken religion) komma till mig och försöka förklara vad det står i Koranen när jag som själv är muslim är jävligt säker på vad jag säger?
Nej, alla kvinnor behöver inte ha slöja!
Är en trogen muslim utan slöja , medans min syster är också en trogen muslim fast med slöja!

och som du ser , man ska helst! Men Inget måste! Man är inte tvingad till något i Islam, för gör man något pga tvång så räknas det inte som om man gör det ( pga det tycker vi muslimer att det är fel att kvinnor i iran tvingas sätta på sig slöja )
Kom ihåg, det finns alltid dåliga sidor med religioner.

Tyvvär har svenskar islamofobi, för att dom tror att alla är pedofiler, spränger sej själv osv. Se på Bagdad. Det finns tusentals där och bara nåra få enstaka idioter spränger sej själv och dödar, och vad gör dom andra med dom skadade? Dom hjälper dom, och dessa personere som är alla religiösa tycker att det är fel.

Det finns vissa länder med tyvvär idioter som ledare, som gör sånt här.

Jag tycker att extrema idioter är ett hot mot världen, men dom är bara nån tusental tror jag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Haha skriver för fort. Tycker det är fel att dom spränger sej och dödar, inte tycker att det är fel att hjälpa dom stackars skadade xD
De finns de som är religiösa och de som är extremister.

Islam i sig skall ju egentligen vara en fredlig religion.
Ingen alkoho,l inget våld helst...
samtidigt som det är så förbannat mycket som påfrestar friden.

Ja, men för guds skull,
Hej, här kommer amerikanerna för att skydda er!,
medan de skjuter ned gott mer av de civila människorna än terroristerna som egentligen är bovarna i dramat och synen på muslimerna för det mesta.

Är vi kristna människor fridsamma?
Uh, NEJ.
Alla de tre monoteistiska religionerna är helt sjuka i huvet, kristendomen är inte ett skit bättre än islam enligt mig, och judendomen är grunden till skiten så dem är värst av alla.

Jag föredrar mysticism eller buddism om man vill hålla på med självavård. Ägna dig åt att bli en bättre, mer tolerant och mer generös människa istället för att försöka blidka en gud som inte finns genom att fördömma andra människor.
Jag fattar inte varför det är fel att ha sex som 9 åring om det finns flickor här i Sverige som blir GRAVIDA vid 12 års ålder. Inte så stor skillnad mellan 9 och 12. Det finns föräldrar som begår incest i Sverige/Europa. Det finns 80% fler våldtäkter i Västerländerna än i mellanöstern Om islam är ett pedofil religion så är Sverige ett land som är beroende sexmissbruk.
Nu drar jag inte alla över en kam utan bara majoriteten...

Det ser ut som om ni gillar videor mer än text så jag skickade några bra videor av Yusuf Estes, en amerikans lärd muslim. Varför jag valde Yusuf var pga att han talar bra engelska, men också för att han är uppväxt med västerländsk traditioner. Dvs vi kan relatera bättre till vad han säger än till de arabiska lärda personer.
Rent religionsmässigt är islam och dess klientel som stödjer alla former och avarter av denna sektreligion det största hotet mot jordens framtid som en fredlig planet. Därför måste islam som religion utplånas som religion och alla dess anhängare konvertera till någon annan religion. Helst naturligtvis till kristendomen och katolicismen. Sedan är ju en annan fråga om man kan göra folk av araber, negrer och afrikaner??? [n]

Men sett i lite större perspektiv och på lite längre sikt är det största hotet mot ett liv på jorden att en större meteorit skulle slå ner på jorden. En meteorit på bara 10 - 100 kilometers diameter skulle helt förinta allt liv på vår planet oavsett om den slog ner över land (mindre roligt) eller ute till havs (mest troligt). [sad]