Forumet - Islam kommer ta över världen

Islam kommer ta över världen

747 0 129
Artikeln som ska tysta västvärlden

Läs HELA artikeln och ge din åsikt. Självklart är detta bara ett till försök för att tysta västvärlden för att vi är de enda som KAN och VÅGAR kritisera islam. Några invändningar från kvinnor i Iran tillkommer inte direkt [rolleyes]. Sen har man ju hört om de nya lagarna för kvinnor i Afghanistan...nu får de inte gå ut utan tillåtelse av sin man, den ska vara skriftlig och alla kvinnor måste ha en...................................... Ni hörde rätt.

Tänk om man inte kommer få kritisera kristdemokraterna om det här går igenom [surprised][tard].

Nu sitter väl Mona Muslim och firar med sina bidragsfuskare och LO-chefen...

Teckningarna från Danmark var jävligt bra, det var ett tecken på att vi knappast backer [bigsmile][party]. Sen har vi ju då Sverige... [n]

Spana också in:

OF 5:

det är ju sant sahlin har ju redan sagt att islam är bättre


Men hon är en äcklig skabbhora som jag hoppas drunknar i sin egen spya efter att hon har ätit hennes egna äggstockar som en ko ätit upp och spytt upp sedan blivit krossade och sedan ska jag ha pissat på dem.

Vi får ju hoppas på att de inte tar över 2010...då kommer jag gråta hela natten, kolla på Love Actually till Ben & Jerry's. Sen nästa dag kommer jag åka till närmaste moské och spränga mig och hoppas på att Mona Muslim är därinne. Lars Ohly skulle inte sitta fel heller när jag ändå är på drift.
Imgood:

men jag tycker inte att det e så farligt med islam


Tycker folk som sitter i en hyreslägenhet ja [y]. Tycker kvinnor och homosexuella eller bara vanliga människor det i mellanöstern? Nej [tired].
Om det här går igenom KOMMER det bli farligt. Även för oss i Sverige.

Imgood:

Något som jag alltid tyckt är bra med Islam är dess syn på olika folkslag. ärru muslim så är du bror med svarta, röda, gula, oranga och bablablabnla.


Image

(Fattade inte.)
Liia:

Religioner måste, precis som med allt annat, få kritiseras - men med ansvar och kunskap.


Så, om vi säger att någon kvinna blir stenad. Det kommer på tidningen och vi säger att jag inte är världens värsta islamüberforskaren. Kan jag inte kritisera det ändå? Även fast det står i en bok som tydligen skrevs av en analfabet, (HIHI, ANAL). Och vi säger att man inte visste att det stod så i den här boken.

Och med ansvar...?
EnDumAfrikanskVas:

Kan jag inte kritisera det ändå?


Jo, om du vet att det enligt islam är okej att stena en kvinna. Men nu är det inte så. (Däremot finns det stöd i bibeln om stening)
Ska du kritisera något angående stena kvinnor, så är det kanske en bättre idé att kritisera landet som tillåter det och använder det som bestraffningsmetod..

Det var det jag menade med kunskap.

Om du kan ditt ämne så ska du helt klart kritisera om du tycker något är fel, men jag tycker att man bör göra det med ansvar.. till exempel att kritisera på ett sätt som inte nedvärderar andra som har en annan åsikt.